Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Nowy nabytek i dalej w klubie - DO SPRZEDANIA, INFO W DZIALE SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam nowy sprzęt nabyty pod koniec kwietnia tego roku, sprowadzony z Niemiec od pierwszego właściciela, z 2006 roku, bezwypadkowy, serwisowany z przebiegiem 167tkm (potwierdzone w ASO). Silnik 2.0 TDI, 140 KM (BPW) + 7 biegowy Tiptronic. Pełen pakiet chrom, oświetlenie i prawdziwy S-Line, duża nawigacja MMI i wiele innych. Nie planuje żadnych modów (nie za bardzo jest co poprawiać po fabryce, założyłem tylko osłonę podszybia) :wink4: Zdjęcia w pełnym słońcu nie najlepszej jakości. A jak się Wam podoba? :gwizdanie

mDobJ.jpg

mDtb0.jpg

mDvG9.jpg

mDAFr.jpg

mDFEJ.jpg

mDI8S.jpg

mDN89.jpg

mDPDi.jpg

mDS7r.jpg

mDX6J.jpg

mDZBS.jpg

mE160.jpg

mE3B9.jpg

mE8Ar.jpg

mEb4A.jpg

mEdzJ.jpg

mEiz0.jpg

mEnyi.jpg

mEq2r.jpg

mEsxA.jpg

mEv1J.jpg

mExwS.jpg

mEF0i.jpg

mEHvr.jpg

mEJ_A.jpg

mEOZS.jpg

mETZ9.jpg

mEWti.jpg

mEYYr.jpg

mF0sA.jpg

mF5rS.jpg

mFar9.jpg

mFpp0.jpg

mFrU9.jpg

mFuoi.jpg

Opublikowano

autko fajne. Ale z tym że nie ma co poprawiać po fabryce bym nie przesadzał... Ja tutaj widze pare grubszych modów do zrobienia :decayed::wink4:

Szkoda że s-line tylko wewnętrzny. Felgi bym od razu wymienił na 18 bo to są chyba 17...

Jeszcze rażą mnie korby z tyłu.

Ale ogólnie to pozytywnie

Pozdr

[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 19:42_________________________________________________aaaaa i jeszcze jedno... NIE MA czegoś takiego w Audi jak PAKIET CHROM :):wink4:

Tzn. jest ale tylko dla sprzedawców na allegro chyba :wink4: :wink4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 19:42_________________________________________________aaaaa i jeszcze jedno... NIE MA czegoś takiego w Audi jak PAKIET CHROM :):wink4:

Tzn. jest ale tylko dla sprzedawców na allegro chyba :wink4: :wink4: :tongue4:

Bardzo możliwe w poprzednim B6 nie miałem chromowanych ramek wokół szyb a z tym określeniem spotkałem się na forumowych stronach :hi:

Fele to 17 z oponami 235/45 R17 ale jest tutaj trochę obniżone i utwardzone zawieszenie i jest twardo a na 18 to była by jazda jak wozem drabiniastym nie wspominając o naszych drogach :cool1:

Opublikowano

Furka :good: tylko jesteś pewien, że masz tiptronika a nie multitronika :cool1: :gwizdanie: bo to zasadnicza różnica :wink4: szczególnie jeśli chodzi o zwiększanie PS/Nm :naughty:

Autko widać bardzo zadbane :good:

Opublikowano
  • Autor

Na pewno tiptronic - nie rozpędza się jak tramwaj i z kodów wyposażenia wynika że to tiptronic (0G7) :good:

Opublikowano

tyle że przy ośce nie było Tipa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Widocznie były wyjątki czego przykładem jest moja fura :gwizdanie:

Opublikowano

Podeślij mi nr VIN na PW, wszystko się wyjaśni :wink4:

Opublikowano

Na pewno tiptronic - nie rozpędza się jak tramwaj i z kodów wyposażenia wynika że to tiptronic (0G7) :good:

No, to jest argument; w moim multi w kodach wyposażenia też widnieje 0G7 :naughty:.
Opublikowano

bardzo fajne autko - podoba mi się .... zawsze coś tam można dodać ... fabryka wszystkiego nie daje ... ale to każdego indywidualna sprawa ...... gratuluję :good: :good:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

:good:piekna ta audiczka ale nie ztaka skrzynia ja byla by w manuale biore :good:

Opublikowano
  • Autor

:good:piekna ta audiczka ale nie ztaka skrzynia ja byla by w manuale biore :good:

Muszę Ci powiedzieć, że sam na początku miałem obawy co do tej skrzyni jednak zastosowane w niej najmniej awaryjne rozwiązania techniczne (np. 7 lameli - wiedza uzyskana z działu "układ napędowy" od Bart-S) uspokoiła mnie, dodatkowo sumienny serwis w ASO przez pierwszego właściciela (np. terminowe wymiany oleju) i przeze mnie jak również właściwa eksploatacja nie wróżą usterek. Jest jeszcze jedna zaleta - nie ma sprzęgła przez co wymiana dwumasa była znacznie tańsza :good:. Komfort jazdy też moim zdaniem bez porównania z manualem, poprzednio miałem takiego samego tylko B6 131 koni z 6-cio biegowym manualem to trzeba było wachlować lewarkiem cały czas co nieraz było irytujące a tutaj jest możliwość wyboru trybu pracy skrzyni :hi:

Opublikowano

Muszę Ci powiedzieć, że sam na początku miałem obawy co do tej skrzyni jednak zastosowane w niej najmniej awaryjne rozwiązania techniczne (np. 7 lameli - wiedza uzyskana z działu "układ napędowy" od Bart-S) uspokoiła mnie, dodatkowo sumienny serwis w ASO przez pierwszego właściciela (np. terminowe wymiany oleju) i przeze mnie jak również właściwa eksploatacja nie wróżą usterek. Jest jeszcze jedna zaleta - nie ma sprzęgła przez co wymiana dwumasa była znacznie tańsza :good:. Komfort jazdy też moim zdaniem bez porównania z manualem, poprzednio miałem takiego samego tylko B6 131 koni z 6-cio biegowym manualem to trzeba było wachlować lewarkiem cały czas co nieraz było irytujące a tutaj jest możliwość wyboru trybu pracy skrzyni :hi:

co racja to racja. Ale mnie do multitronika i tak nikt by nie przekonał. Po pierwsze to się toczy a nie jedzie a po drugie mało z tym można zrobić. Przełożenia skrzyni w wersji sport są tak naprawde wymuszone przez sterownik.

Poza tym nie ma to jak dobre pierd****ęcie ze sprzęgła :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:08_________________________________________________a czemu sprzedajesz?

Opublikowano
  • Autor

Toczy się jak się gazu nie naciska :cool1: a po naciśnięciu to już leci :naughty:

Opublikowano

podoba mi się w ogłoszeniu określenie multitronik z tiptronikiem. To tak jakby napisać ośka z quattro...[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:13_________________________________________________

Toczy się jak się gazu nie naciska :cool1: a po naciśnięciu to już leci :naughty:

no każdy ma subiektywne odczucia. :naughty::decayed:

Opublikowano

kazdy automat toczy sie na D bez gazu :decayed: jak sie nie bedzie toczyl na rownej drodze to szukaj dobrego warsztatu, ja osobiscie nie moge nazekac na multi tylko odrazu tzeba powiedziec lepiej nie podkrecac mocy w aucie wiec nie jest to skrzynia dla rezaczy, pilnuj wymiany oleju i bedzie ok, dla ciekawosci auto powinno stac nawet na P z zacisnietym recznym, po drugie nie wiem jak w b7 bo reczny nie jest elektroniczny ale w a6 przy starcie na poczatku zmieniam bieg a pozniej zwalniam reczny poniewaz jest mniejszcze przeciazenie skrzyni
Opublikowano

a czemu już sprzedajesz?