Dzo-Dzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No no gites felgi a powiedz jak z tymi szybami z przodu ( zatrzymala cie juz policja ) ??
wesoly Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No no gites felgi a powiedz jak z tymi szybami z przodu ( zatrzymala cie juz policja ) ?? zatrzymali mnie ale chyba mnie lubią bo nic nie zrobili
Pelex Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No to masz szczęście też bym tak chciał ale oni mnie chyba nie lubią
wesoly Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No to masz szczęście też bym tak chciał ale oni mnie chyba nie lubią trzeba wolno jeździć
Pelex Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 przecierz jeżdze wolno zwłaszcza jak jade za tobą
Gość Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Piękny sedanik dopracowany ze smakiem Fajna sesja zdjęciowa :th:
pet3r Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 zrobilbym tylko cos z przednimi swiatlami - widze tu xenon po II lifcie poza tym autko prezentuje sie swietnie, pozazdroscic!
wesoly Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 zrobilbym tylko cos z przednimi swiatlami - widze tu xenon po II lifcie poza tym autko prezentuje sie swietnie, pozazdroscic! jest xenon tylko lampy z s4
Rekomendowane odpowiedzi