maciekiaska Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam.Pomocy.Kupiłem audi s4 avant i po przejechaniu 1000km coś zaczęło się dziać nie tak z autem.W aucie gdy byłem na 4tys. obrotów zaczęło śmierdzieć i biegi nie chciały wejść. Z tłumika wydobył się szarawy dym.Po chwili się uspokoiło i wszystko wróciło do normy. Po następnych kilometrach zaświeciło się na komputerze pomarańczowe kółko a w środku napis ,,km/h" . Przy ruszaniu samochód strasznie rwało,a na koniec kompletnie jak wbijam bieg nie chce ruszyć.proszę o podpowiedź o co chodzi i ile taka naprawa może kosztować. Z góry wszystkim dziękuje
mech15 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 chyba domyślasz się, że ciężko będzie coś wywróżyć nie widząc auta, jedź do mechanika jakiegoś gdzie kupiłeś audi? wrzuć foto fury
M_ILES Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Filmik z jazdy, z dzwiekiem oczywiscie (oraz zapachem szarego dymu ).
maciekiaska Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Właśnie ją odstawiłem do mechanika.Mam odbiór w przyszłym tygodniu.Na pewno wtedy wrzucę foto
Rekomendowane odpowiedzi