Filutek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Moze ktos wie czy idzie sprawdzic tempomat przez podlaczenie do komputera bo moj niestety niedziala.
pre_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Moze ktos wie czy idzie sprawdzic tempomat przez podlaczenie do komputera bo moj niestety niedziala. idzie w B6, myślę że w B5 również
spolprog Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam ! Mam ten sam problem ... mógłby mi ktoś powiedzieć jak go się włącza bo nie jestem pewny jak to sie robi .. Kiedy kupowałem samochód tempomat działał ... Może jest jakaś prędkość od której tempomat dopiero działa ?
lone_wolf Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Z tego, co się orientuję, to minimalna prędkość musi wynosić chyba 40km/h.
dark79 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 w B5 za pomoca vaga mozna sprawdzic, nie pamietam w ktorej grupie ale na pewno od silnika, sprawdze wieczorem i napisze, no chyba ze ktos bedzie szybszy, chodzi o sygnaly z manetki, jak naciskasz jakis przyciszk od tempomatu to sie pojawia 1 a tak to same (chyba 5) zera wyswietla, o ile dobrze pamietam to pod okienkiem jest cos z Cruise Control czy podobnego
total9 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 moze jednak ktos wie jak sprawdzic vagiem tempomat, albo chociaz jakiegos linka do tematu jak ktos kojarzy gdzie jest? Bo mi sie rozlacza przy dodawaniu i ujmowaniu gazu z manetki tempomatu. Znalazlem cos ze sie wchodzi w sterownik [01] ENGINE i w kanaly pomiarowe 08 grupa 06 - ale ja tam nic nie widze, moze ktos mnie oswieci;)
Rekomendowane odpowiedzi