Piterex Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja jestem na etapie remontów mojego AFB, też kopcił... Najpierw połatany dolot, potem regeneracja pompy wtryskowej z elekrtryką i nowszy program. Regeneracja turbiny i wtrysków. Wymiana przepływomierza. Przestał kopcić i w porównaniu z tym co było to dostał przyrostu mocy o jakieś 30 %. Teraz jeszcze robią rozrusznik i likwidują przecieki... Na koniec jeszcze 3 wahacze. Kasy poszło w chu...
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Kasy w ch... ale masz praktycznie nowy motor
Piterex Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Co Ty ... Za jakiś rok jeszcze wałki i hydraulika...
Piterex Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak by nie było słychać to bym nie wymieniał - już była łatana. A wałkom daje jakieś 30 - 40 tys. na jednym już się robi mały parch...
Gość DiM Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Takie małe ot. Ostatnio kolesiówi na forum padł silnik afb i jak się okazało miał 990tys przejechane
kubson Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 I niech ktoś powie że te silniki są kiepskie
rookie Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 z drugiej strony nic za darmo nie jeździ, ale kurde jak tyle rzeczy powymieniałeś to zabraniam ci go sprzedawać, jest jak nowy teraz, nic tylko śmigać
Rekomendowane odpowiedzi