Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Audi A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Dzisiaj zakupiłem w końcu swoje pierwsze autko :) oczywiście wybór padł na Audi A4 B5 1.9 TDI, 90 KM poniżej parę zdjęć. Narazie większych planów nie mam lecz okaże się w trakcie użytkowania :)

sdc11680.th.jpg]

sdc11682j.th.jpg

sdc11681.th.jpg

sdc11683m.th.jpg

sdc11679j.th.jpg

sdc11678j.th.jpg

sdc11676s.th.jpg

EDIT: Parę nowych fotek, może nie są najlepsze bo nie mam lepszego aparatu, jedynie cyfrówka.

sdc11696.th.jpg

sdc11695t.th.jpg

sdc11694.th.jpg

sdc11693m.th.jpg

sdc11692k.th.jpg

sdc11691.th.jpg

sdc11689t.th.jpg

sdc11687t.th.jpg

sdc11686.th.jpg

sdc11684a.th.jpg

Opublikowano

z silnikiem i wyposażeniem nie zaszalałeś :wink4:

tylko kolor słuszny :cool1:

szerokości

Opublikowano

Autko kupiłeś od kogoś z klubu :a4fan: Widać że zadbane.Aby słuzyło :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem z komisu bo jakiś koleś oddał i właśnie po ramkach przy tablicach zauważyłem, że auto te miał wcześniej jakiś klubowicz :) Lecz na forum nie znalazłem go ;)

Opublikowano

Bardzo ładna i zadbana podobna do mojej A4, tylko że troszkę słabiej wyposażona...

Pozdrawiam :wink4:

Opublikowano

Ładna zabawka

szerokości i przyczepności życzę

Opublikowano

świetny kolorek :slina: całkiem w porządeczku samochodzik, a bez klimy da się przeżyć :notworthy: Na zime idzie :polew: chromy jakieś bym tu wsadził :shocked: lux. Powodzenia pozdrawiam szerokiej :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wszystkim. Mam takie pytanko czy powinno być podświetlenie panelu do sterowania ogrzewaniem i nawiewem?

Opublikowano

Nie w każdym jest. U mnie np nie ma. Ale da się to zrobić według uznania

Opublikowano
  • Autor

Bo właśnie dzisiaj wracałem jak było ciemno i zauważyłem, że nie ma podświetlenia. Dzięki za informacje :)

Opublikowano

Bo właśnie dzisiaj wracałem jak było ciemno i zauważyłem, że nie ma podświetlenia. Dzięki za informacje :)

Da się dorezać, montowałem u siebie :gwizdanie:

Nie montuj tylko chromów z allegro bo to taka sama wioska diodowe paski w zderzaku.

Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś z was może jak rozszyfrować naklejkę z bagażnika co powinno być na wyposażeniu?

Opublikowano
http://www.audiklub.org/wyposazenie.html a podświetlanie nawiewow bylo w poliftach od 99r
Opublikowano

ja mam taki sam identyczny bardzo mi dobrze sluzy i oby tobie tez jak najlepiej sluzyl pozdrawiam :hi:

Opublikowano

no i co ja tu widze moja była sie ukazała dbaj jak i ja dbalem , bo widać w jakim jest stanie mimo rocznika, szerokości, tylko cos sie nie postarałeś z tymi zdjęciami mam lepsza sesje :naughty:, podswietlenie nawiewu bylo ale z czasem zaczelo mi to migac az wogole zgasło widac jakas dioda która to podswietla w srodku sie przepalila ja nie wymienialem tego mi to nie przeszkadzalo,moze nie jest zbyt bogato wyposazona ale posiada np moduł komfortu czyli domykanie szyb i szyberdachu z pilota

Opublikowano
  • Autor

Kilka nowych fotek w pierwszym poście ;)

Opublikowano

Dzięki wszystkim. Mam takie pytanko czy powinno być podświetlenie panelu do sterowania ogrzewaniem i nawiewem?

http://www.audiklub.org/wyposazenie.html a podświetlanie nawiewow bylo w poliftach od 99r

Nie w każdym jest. U mnie np nie ma. Ale da się to zrobić według uznania

Zle kolege zrozumieliscie. Jemu nie podswietlaja sie galki od sterowania nawiewem a to bylo w kazdej A4... nawet w polonezach bylach wiec tu musialo byc ;)

Opublikowano

grzesiu15 zostaly mi jeszcze ori felgi stalowe na zimowych oponach plus ori kolpaki audi oddam nie drogo jak bys byl zainteresowany to pw

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam nowego klubowicza z bialego :naughty:

Widze że Pawła autko szybko znalazło właściciela :naughty: a właściciel komisu zbił majątek na naszych golfach :polew: i trochę mu plac oczyściliśmy :gwizdanie:

Nich ci dobrze służy no i oczywiscie zapadaj na spoty