grzesiu15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Polecam warsztat Unimot plus znajduje się na ul. Handlowej 7 tel. +48 85 87 801 22 tel./fax +48 85 74 544 66 Zawsze jak mam jakiś problem jadę do nich.
niewiarek Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 a ja nie polecam :gwizdanie: byłem u nich z 3 razy i tylko na koszty się naraziłem a efektów nie było żadnych (długo by opowiadać) . W firmowym samochodzie natomiast zapomnieli dokręcić wachacz dlatego od tamtej pory omijam ich szerokim łukiem. Może miałeś po prostu szczęście
leszekla Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Unimot1 - wymieniając tarcze hamulcowe dokonują czyszczenia osi zwykłą szlifierką kątową - rezultat, "bicie " tarcz już na zawsze.
grzesiu15 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ale to nie jest temat o Unimot1 :gwizdanie:
timon_86 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Warto rozróżnić dwa zakłady Unimot mieszczące się w tym samym budynku...Jeżeli mowa o Unimot Plus, wejście od szczytu budynku to jak najbardziej ok! Serwisujemy u nich auta od siedmiu lat jak nie lepiej. Wtopy żadnej nie przypominam sobie za to cenowo wychodzi mocno konkurencyjnie. Duża ilość stanowisk przez co jest większa szansa na dopchanie się w kolejce do naprawy
Rekomendowane odpowiedzi