Opublikowano 2 Stycznia 201610 l Widziany w 1-wszy dzień świąt na Hołdunowie matko trza bylo te ramki klubowe zerwac zeby wstydu nie robic Masakra [emoji53] Wysłane z mojego LG-D620
Opublikowano 2 Stycznia 201610 l dziś w Tychach chwilę po 16-tej b6 avant s line blachy SPS na dk 44 na światłach w stronę browaru, jechaliśmy obok siebie machnąłem Ci ale chyba nie ogarniasz kuwet i masz ino ramki Hmmm chyba o mnie mowa dopiero teraz temat znalazłem ...tak wiec widzieliśmy się i masz racje nie machnąłem tylko pokazałem z uśmiechem na twarzy co znaczyło "zacnie kolego zmodziłeś tego avanta " następnym razem machnę sorry Ciebie często widzę w Miko na pszczyńskiej stoisz pzdr kolego! a to nie zauważyłem - zwracam honor chyba dzień przed Sylwestrem albo w Sylwestra srebrny avant B8 chyba SBL mrugnąłem awaryją Widziałem,widziałem przed rondem, pozdrawiam
Opublikowano 2 Stycznia 201610 l Widziany w 1-wszy dzień świąt na Hołdunowie gruby rezacz nawet wlepka battalionu jest
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l dziś 15:40 grafitowy sedan b6 w pakiecie S4 skręcałeś na Katowice z Wartogłowca (Tychy DK44), nie dostrzegłem blach Edytowane 7 Stycznia 201610 l przez Indi
Opublikowano 8 Stycznia 201610 l Wczoraj w szo na aleji zjednoczonej europy: Muszka76, starà b7 od seves'a
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Miszka na Burschego przed 12tą musiałeś kropkiem pomykać albo z buta albo albo w bocznej wyjeżdżałeś - nie widziałem Cię musiałem przepalić szczura
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Miszka kropka to ty szybko zauważasz od rynku stałem swoim za jakąś łajzą która nie umiała skręcić w prawo