Nowak_zg Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 za duzo skaz mam na lakierze... trzeba pomalowac i tyle ... eh inni niby mowia ze ok ale ja wszedzie widze wgniotki, rysy, odpryski.... wiec albo malowa zewnetrznie na ten sam kolor albo isc po calosci troche doplacic i robic inny kolor
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 malowane to malowane, tłumacz potem klientowi, że miałeś taki grymas, każdy stwierdzi, że było bite dookoła
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dawno tu nie zaglądałem i widzę ze Nowak szalejesz z tymi kolorami :kox: Dla mnie nr1 to pomarańczowy arnacio_ihstar kolor zajebioza i pewniak jak żaden inny :kox:
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dla mnie tylko dwa kolorki wchodziłyby w grę: Arancio Borealis, arnacio_ihstar
Nowak_zg Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dla mnie tylko dwa kolorki wchodziłyby w grę: Arancio Borealis, arnacio_ihstar Arnacio Borealis Kod PPG: 905385 Trójwarstwowy lakier, soczysta, głęboka pomarańcz delikatnie zmieniająca odcień w zależności od kąta patrzenia i oświetlenia. Kolor dostępny tylko dla Gallardo, występuje we wszystkich odmianach oprócz Nery. Niemal identyczny lakier jest dostępy dla Murcielago pod nazwą Arnacio Ihstar _________________________________________________ Arancio Ishtar Kod PPG: 0057 Trójwarstwowy lakier, soczysta, głęboka pomarańcz delikatnie zmieniająca odcień w zależności od kąta patrzenia i oświetlenia. W Murcielago ten lakier występuje pod nazwą Arancio Ishtar, w Gallardo zwie się Arnacio Borealis to praktycznie ten sam lakier ...
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dlatego nie mogłem się zdecydować i wskazałem oba
Nowak_zg Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jednak jak dla mnie Ishtar wydaje sie byc ciut ciemniejszy i ... jakos bardziej mi sie podoba na murcielago
Reniu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pewnie to kwestia zdjęcia i samej bryły auta. Moim zdaniem który bys nei wybrał to będzie kosa
A-rek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 malowane to malowane, tłumacz potem klientowi, że miałeś taki grymas, każdy stwierdzi, że było bite dookoła no to niech taki delikwent wezmie sobie miernik i sobie pomierzy poszczegolne czesci
bakuś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 malowane to malowane, tłumacz potem klientowi, że miałeś taki grymas, każdy stwierdzi, że było bite dookoła no to niech taki delikwent wezmie sobie miernik i sobie pomierzy poszczegolne czesci Poza tym wszystko idzie ładnie udokumentować.
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 żyjemy w Polsce, no chyba, że sprzedaż maniakowi i będzie po problemie
michuNS Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zajrzyj do palety motocyklowych kolorów , Kawasaki ma taka wściekłą pomarańcz , trójwarstwowa bardzo soczysta pomarańcz. Malowałem kiedyś taką skuta , wypas wyszło
Nowak_zg Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 masz moze fotki skutera po malowaniu ?
michuNS Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 poszukam , ale to było ze 5 lat temu.. najlepiej uderz na standox ( lub RM - już nie pamiętam) i looknij w paletę kawasaki .. jedno co mogę powiedzieć ze tego typu lakiery nie wybaczaja nieumiejętnego malowania a każda powstałą ryskę bardzo widać...
A-rek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 widzialem go dzisiaj na wlasne oczy w sloncu, kolor jest mega
bakuś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 widzialem go dzisiaj na wlasne oczy w sloncu, kolor jest mega Potwierdzam. Konkretny. Ten zielony też.
adam_ptb Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 biały czarny dach czarne fele i lusterka kolega ma racje biały jest MISZCZ :gwizdanie: :kox: do tego czarny dach czarne felgi i lusterka, ewentualnie carbon. jestem za białym
Rekomendowane odpowiedzi