SEB-A4 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Macie jakiś sposób na blaknące i lekko porysowane chromy wokół okien? Może znacie jakiś specyfik którego warto użyć?
sonnen_x Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie wiem czy dokladnie o to Ci chodzi, ale ja ostatnio użyłem czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item217366691_217366691.html (Turtle Wax SILVER CHROME) na grillu i felgach i w sumie fajny efekt: spokojnie dało się usunąć żółtawe naloty i inne takie...
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Poszukaj na forum wcześniej tez o tym pisałem koledzy powiedzieli mi zeby zrobić to pastądo zebów i szczoteczką ale juz nie pamiętam co do tej pasty jaka miała być chyba bez tych mikrogranulek Pozdrawiam
sonnen_x Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Może i to działa, ale nie wiem czy się tak kalkuluje. Środek o którym pisałem kosztuje 15pln, a jest bardzo wydajny: 1/3 butelki starczyła mi na bardzo dokładne czyszczenie 5 felg i grilla...
Gość nuti Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wystarczy pasta polerska lekko ścierna i problem zniknie
SEB-A4 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 kur.... uzyłem juz dwóch środków i zero efektów!!!
Rekomendowane odpowiedzi