fabii Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam klubowiczów . wymieniłem banany z lewej i prawej strony dalej bije a najwięcej bije z lewej strony jak skręcam w prawo jak na większa dziurę wjadę to tez słyszę bicie z lewej strony byłem u kolegi na trzepakach mówi ze wszystko jest dobre te banany wymieniam co półtora roku resztę jeszcze nie tykałem chyba najwyższy czas wymienić resztę, jadę na wczasy i mam trochę obawy macie jakiś pomysł który może bić. pozdrawiam.
fabii Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 tez myślałem o gałkach ale gałki były wymieniane 3 miesiące temu,dzisiaj jadę jeszcze raz do kumpla mechanika to sprawdzi .[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 16:04_________________________________________________byłem u mechanika i z lewej strony bije górny jutro będę robił wymienię zaraz 2 te górne,dobrze ze od paru dni psikam środkiem takim na śruby żeby dało się odkręcić ,wiem ze ta długa śruba się ciężko odkręca bo w Pasacie od szwagra nie dało się wybić 3 godziny bicia młotem i nic dopiero palnik podgrzał to poszło . pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi