gzrybol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam Mam problem z dorobieniem kluczyka posiadam jeden kluczyk scyzoryk byłem u kolesia co zajmuje sie dorabianiem, nie mógł zczytać kompem sygnału kluczyka i powiedział ze trzeba by zestrajac procedurami bo nie mam modułu komfortu, a mam domykanie szyb z pilota i kluczyka. Pyatanie czy kluczyki zeby je zestroic musza miec identyczne oznaczenie? Bo u mnie koles powiedział że nawet przy identycznym oznaczeniu nie daje gwarancji że zaprogramuje kluczyk procedurami z z kompa sie nie da.
Pikuś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Mowisz o sydnale pilota, czy moze o IMO?
gzrybol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2007 chodzi mo o pilot imo nie jest problemem
Pikuś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 No to kluczyki musza byc tej samej czestotliwosci. Poszukaj gdzies metody z jednym kluczykiem w stacyjce a drugim zamykasz. Jak nie znajdziesz daj znac to jak bede mial chwile to zerkne. Ale, ze vagiem sie nie dalo to dziwne.
gzrybol Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ano dziwne bo nie wykrywa mi modułu komfortu a niestety ale niemam 2 kluczyków
Rekomendowane odpowiedzi