soczeklol123 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam odstaje mi poduszka pasazera na samym dole ;/ podobno dzieje sie tak od slonca ale nigdy nic nie wiadomo i tu moje pytanie czym to mozna sklejic ewentualnie naprawic pozdrawiam
KANAL Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam odstaje mi poduszka pasazera na samym dole ;/ podobno dzieje sie tak od slonca ale nigdy nic nie wiadomo i tu moje pytanie czym to mozna sklejic ewentualnie naprawic pozdrawiam Nie chce Cie martwic ale spojrz na allegro na rozbitki z wystrzelona poduszka pasazera i zobacz gdzie deska sie odksztalca - w 99% wlasnie na dole.
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam odstaje mi poduszka pasazera na samym dole ;/ podobno dzieje sie tak od slonca ale nigdy nic nie wiadomo i tu moje pytanie czym to mozna sklejic ewentualnie naprawic pozdrawiam Nie chce Cie martwic ale spojrz na allegro na rozbitki z wystrzelona poduszka pasazera i zobacz gdzie deska sie odksztalca - w 99% wlasnie na dole. bo właśnie tak się ona otwiera przy strzale, możesz próbować skleić ale to najlepiej musiałbyś zdemontować ten kokpit, żeby dokładnie i równo to spasować no i żeby to estetycznie wyglądało
grzesiek88 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 mi tez troche odstawało poszła kropelka w ruch i juz jest ok
Rekomendowane odpowiedzi