Tobi1986 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Chciałbym przedstawić Wam autko mojego ojca Jest to Audi A4 1,6 1995 rok: - 2x elektryczne szyby - elektryczne lusterka - 2x airbag - climatronic - ABS - centralny zamek - alarm - ciemne szyby - sekwencja LPG Stag 300 Jeśli chodzi o plany to w zasadzie jest tylko jeden - doprowadzenie auta do bardzo dobrego stanu pod względem technicznym. Grubszych modów tata nie planuje... Pozdrawiam.
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Ładna baza do modów Tylne lampy już zmienialiście czy taką kupiliście :?: + za przyciemnienie szybek
czambi123 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 super Auto;p;p Ile ci spali an setke to 1.6???
jedrekx Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 aż się prosi o jakieś ładne kółko.. niekoniecznie musi być wielkie jeśli auto ma pozostać seryjne
Tobi1986 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Ładna baza do modów Tylne lampy już zmienialiście czy taką kupiliście :?: + za przyciemnienie szybek Lampy i szyby były już "w standardzie" kiedy kupowaliśmy. super Auto;p;p Ile ci spali an setke to 1.6??? Nie wiem, chyba nie za wiele aż się prosi o jakieś ładne kółko.. niekoniecznie musi być wielkie jeśli auto ma pozostać seryjne Dokładnie, też mi tego brakuje... Dopóki auto jest u ojca, zostanie tak jak jest niestety...
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Jeśli nie będzie cudów przy nim robionych to tak jak koledzy mówią, załóż standardową fabryczną fele 16" jeden z najładniejszych wzorów w B5, u mnie masz podgląd
czambi123 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 super auto załóż fele oryginalne z tego modelu i bendzie cycuszek glancuś
Tobi1986 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 Ostatnie zmiany... - felgi '16 Ronal z logiem Audi - lampy przód polift Sorry za nieczyste auto, niebawem maska przód idzie do malowania + polerka nadwozia...
Rekomendowane odpowiedzi