tom.b Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hej! mam pytanie.czy jest mozliwosc dokupienia lub zamontowania podlokietnika? bo troszke go brakuje
Pikuś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 praktycznie wszystko jest mozliwe dolozyc co nie bylo w serii. Jesli amsz kase to nie bedzie problemu. Musisz chyba oprocz podlokietnika dokupic tunel srodkowy.
tom.b Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a jaki moze byc przypuszczalny koszt tego "luksusu"
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Poszukaj na allegro albo ebay lub zadzwon do ASO.
schiller Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 w ASO 700 zl moze ci nie wystarczyc (sam podlokietnik bez tunelu). na allegro ok 500. pasuja tez z passata B5. i w sumie tynelu nie musisz zmieniac. ale wtedy trzeba rzerac.
Gość nuti Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi tylko o dokładke podłokietnika to tylko trzeba wyciąć kawałek plastiku w tunelu na końcu w kształt nóżki podłokietnika, można je dostać na allegro w cenie ok 300-450zł oryginał. U mnie cała operacja zajęła ok 1 godz. Zdjęcie tunelu, wycięcie plastiku i przykręcenie.
neo61 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 W mojej B5 cała operacja zajeła także koło godzinki, i nie wymieniałem tunelu. Trzeba podłokietnik kupić z łapą trzymająca pod tunelem. Ja osobiście kupiłem na szrocie WV Audi pod Poznaniem(krotoski Cichy) za 150 zł oryginał.Stan idealny. Na allegro porządnie zdzierają. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi