Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARG 1,8]nowe zdjecia moze komus sie spodoba :D nowe zdjecia lamp przod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

piekna metomorfoza:) alu pieknie pasuja... moze ja sie nad takimi zaastanowie... bo mam okazje wyrwac takie za tani pieniadz, a sa one bardzo ładne:)

mi sie je udalo kupic za 600 zł

Opublikowano

nie nie wolno ja nawet ostatnio sciagalem folie bo sie ped....l przyczepil:/

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

nie nie wolno ja nawet ostatnio sciagalem folie bo sie ped....l przyczepil:/

umnie koles przyjechal i nic o foli nie wspomnial wiec chyba bedzie dobrze . [br]Dopisany: 08 Lipiec 2008, 08:00 _________________________________________________wrzucielem narescie foteczki przednich lamp :):) jescze musze zrobci zdjec jak swieca z strony kierwocy :):)

Opublikowano

M@rk co się stało z Twoimi 17kami? :mysli: Właśnie powiedz jak się jeździło na tamtych felgach? Bardzo dobra modyfikacja, też taką właśnie zrobiłem :good: Tylko jeszcze xenon w pudełku ale to kwestia 2-3 dni i będzie zamontowany :> A nie myślisz o przednim zderzaku? Napisałeś w planach że zmiana zderzaka tył... A co z przednim?

Opublikowano
  • Autor

M@rk co się stało z Twoimi 17kami? :mysli: Właśnie powiedz jak się jeździło na tamtych felgach? Bardzo dobra modyfikacja, też taką właśnie zrobiłem :good: Tylko jeszcze xenon w pudełku ale to kwestia 2-3 dni i będzie zamontowany :> A nie myślisz o przednim zderzaku? Napisałeś w planach że zmiana zderzaka tył... A co z przednim?

caly czas je mam czekam na opony i bede je zakladal a zderzak przod juz mam w piwnicy moze za miesiac bedzie jakas kaska to podjae do lakiernika i bede go zakladal

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Xenonik 1sza klasa i te postojówki-miodzio. Wrzuć foty po zamontowaniu zderzaczków. A problem gasnącej soczewki rozwiązałeś moim sposobem?? :naughty:

Opublikowano

git maszyna, felgi kozackie :kox: pieknie sie prezentuje :good: i te lampeczki z przodu :hi:

Opublikowano

bardzo fajna, od razu widać jak oryginalne auto :)

Opublikowano

M@rk, jakich żarówek uzyłeś jako postojówki? Chciałbym zmienić te zaroweczki u siebie bo swieca na zolto :kwasny:.

Jesli mozesz dorzuc tez foto przy włączonym xenonie.

Opublikowano

Bardzo ładna AUDICZKA :good: :good: :good:

Opublikowano

Niedługo już będę przymierzać się do zakupu Audi A4 i powiem tylko, że będę się wzorować na Twoim pomyśle. Komfort podczas jazdy, radość z przyśpieszenia i jest na czym zawiesić oko. Tak powinien według mnie wyglądać samochód po tuningu, a nie jakieś mega półki i 2 metrowe spojlery z tyłu itd. Gratulacje za super zrobiony samochód, naprawdę jest co podziwiać. Pozdrawiam

Opublikowano

a dlugo juz modyfikujesz autko??;> ja mam autko nie caly miesiac i wlasnie fundnolem sobie 19'' od a8:D:*

:good::evil:

Opublikowano
  • Autor

M@rk, jakich żarówek uzyłeś jako postojówki? Chciałbym zmienić te zaroweczki u siebie bo swieca na zolto :kwasny:.

sorki ze nie odpisywalme ale bylme na urlopie teraz wrocilem i odp. na wszystkiew wasze pytania .

Opublikowano

gratulacje.fajne zmiany :good: a mam pytanie odnosnie listew w kolo szyb jaka szerokosc gornej i dolnej bo sam sie przymierzam ale niewiem jaka szerokosc zamowic i czy gorna listwa jest wkladana na ten rancik czy normalnie przyklejales tak jak dolna.

Opublikowano
  • Autor

gratulacje.fajne zmiany :good: a mam pytanie odnosnie listew w kolo szyb jaka szerokosc gornej i dolnej bo sam sie przymierzam ale niewiem jaka szerokosc zamowic i czy gorna listwa jest wkladana na ten rancik czy normalnie przyklejales tak jak dolna.

ja mialem gorna 6 mm a dolna chyba 12 mm i ta gorna tez jest naklejana :) ladny efekt[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 18:26_________________________________________________

a dlugo juz modyfikujesz autko??;> ja mam autko nie caly miesiac i wlasnie fundnolem sobie 19'' od a8:D:*

:good::evil:

mozna poweidziec ze rok mi zajelo zrobic to co jest teraz . od sytcznia zacne sie przmierzac do tych nowych modow :evil:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 18:27_________________________________________________

zarowki to POSTOJÓWKI LED W5W kolor bialy cos takeigo

http://allegro.pl/item394460800_postojowki_led_w5w_6_kolorow_wyprzedaz_hit.html

ale wczesniej mialem drozsze i mocniej na bialo swiecily tego typu :chytry: lepiej dolozyc i kupic te jak ktoras ta tansza mi sie przepali to znowu wroce do tych :)

http://moto.allegro.pl/item429768701_zarowki_led_w5w_hyper_power_180st_80000mcd_nowosc.html#photo

już niedługo zdjęcia z zderzakiem od RS4 :D:D