kuba84 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja będę robił swap 2.5 tdi VP na 1.9 tdi AWX zobaczymy jakie tutaj niespodzianki mnie spotkają poza elektryką
kaju Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 do setki mam z 10 sekund 1,9Q? Jakoś nie brzmi mi to realnie. Pokaż jakiś filmik, bo na pewno nie jednemu coś ten czas podpada ale mimo wszystko graty za zrealizowane plany
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 normalne osiagi jak na Q zgadza sie katalogowo A jak tam spalanie teraz
jaras231 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 normalne osiagi jak na Q zgadza sie katalogowo A jak tam spalanie teraz No spalanie poszło w górę, dokładnie nie liczyłem, na fisie pokazuje 7 z kawałkiem czyli może być ponad 8l a moze nawet 9 samo miasto i dużo postojów i odpalania, silnik co chwila zimny
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 normalne osiagi jak na Q zgadza sie katalogowo A jak tam spalanie teraz No spalanie poszło w górę, dokładnie nie liczyłem, na fisie pokazuje 7 z kawałkiem czyli może być ponad 8l a moze nawet 9 samo miasto i dużo postojów i odpalania, silnik co chwila zimny tak jak u mnie aż FIS drażni i go wyłaczam jak widze te cyferki
jaras231 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czyli norma a już się zastanawiałem czy coś mu dolega
rafpia86 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 średnie spalanie 7.5 l. w cyklu mieszanym... kumpel potrafił dojść 10 na 100 dobić, miałem go sprzedać bo nabyłem a4 b7 ale już wiem ze potrzymam autko z rok i gonie w go w piz*u... a b5 quattro zostaje....w końcu nie metryką sie jezdzi a co gorsza w b7 czeka mnie slapik z BLB na BDK jesc jazda!!! )
Rekomendowane odpowiedzi