Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Zmiana kierownicy od eSy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jak mam autko po lifcie 2000rok i kierownice czteroramienną i chce zmienić na skórzaną od eSy trój ramienną to czy wystarczy sama kierownica z poduszką czy jeszcze wymiana klinu , taśmy?

Jaką kierownice muszę szukać żeby pasowała?

Opublikowano

Od 97 roku w góre czyli na dużym wieloklinie. W kierze na maly wieloklin wystarczyla kierownica z poduszka, tasma podeszla stara wiec tu pewnie tez ale niech ktos potwierdzi.

Opublikowano

ja zmieniałem tak jak kolega michał69 ma zamiar zrobić

polifty mają kiere na dużym klinie, więc wystarczy znaleźć taką 3 ramienną i wszystko wchodzi P&P

przykładowa kiera co podchodzi bez rządnych problemów, 15 min i przełożona

http://allegro.pl/item1161627418_kierownica_audi_s4_a4_b5_s_line_airbag_air_bag.html

Opublikowano

wielkie dzięki za informację teraz tylko znaleźć jakąś ładną kierownice .

a kostka od Airbag pasuje?

Opublikowano

Wszystko pasuje

Opublikowano

Czyli do 95 rok mały wieloklin, tak ?

I sama kiera z poduchą, reszta zostaje stara?

Opublikowano

podpinam sie do tematu mam a4 z 97r w kwietnia jaki mam wieloklin duzy czy maly?

Opublikowano

podpinam sie do tematu mam a4 z 97r w kwietnia jaki mam wieloklin duzy czy maly?

Przejrzałem Twój temat i na 95% masz mały wieloklin. Nie kojarzę żeby takie kiery jak Ty masz, przedliftowe, były na dużym wieloklinie. Jak na moje to wraz z wieloklinem zmieniła się kiera.

Opublikowano

dzieki :good: czyli bez problemu musze szukac eSy na maly wieloklin tak? :) byly takie kiery na malym wieloklinie? czy musze kupic przejsciowke z malego na duzy?

Opublikowano

Przejrzałem Twój temat i na 95% masz mały wieloklin. Nie kojarzę żeby takie kiery jak Ty masz, przedliftowe, były na dużym wieloklinie. Jak na moje to wraz z wieloklinem zmieniła się kiera.

100% mały, były takie ja mam u siebie założoną :tongue4:

Opublikowano

no to super :good: szukam kiery :kox:

Opublikowano

ostatnio taką widziałem w dziale sprzedam tam poszukaj...

Opublikowano

ostatnio taką widziałem w dziale sprzedam tam poszukaj...

ok :good: dzieki :wink4:

Opublikowano

Sprzedala sie, idealna za 400zl. Ori skora w stanie, przynajmniej na foto, bardzo ladnym.