kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam to moja A4 BKN 3.0tdi 204PS z 2005r sprowadzona z Francji zakupiłem ją w 2007r na wyspie Jersey na której aktualnie mieszkam, autko ma kierownice z lewej strony ale poruszam się w ruchu lewo stronnym (niestety) Wyposażenie: - jasno niebieski - jasna skóra w środku - sportowe przednie fotele - 4 pamięci fotela kierowcy - skrzynia 6-stopniowa tip tronik ze zmianą przy kierownicy - bi-xenon plus samopoziomujące,kierunkowe - światła do jazdy dziennej DRL - 8x Air Bag - skórzana, multifunkcyjna kierownica - tempomat, - klimatronik 2-strefowy - navi RNS-E - TV - BOSE - obsługa głosowa SDS, - zmieniarka 6CD+ 2karty sd - pełny kolorowy FIS - bluetooth - lodówka - 4x elektryczne szyby (otwierane i zamykane z pilota) - 2x elektryczne i fotochromatyczne podgrzewane lusterka - lusterko wewnętrzne fotochromatyczne - pełna elektryka foteli - podgrzewane fotele przód i tył - solar szyberdach - wentylacja postojowa - pełny pakiet oświetlenie - pakiet schowek - czujnik zmierzchu - czujnik deszczu - funkcja coming/leaving home - światła do jazdy dziennej DRL - 2x podłokietnik - ABS+ESP+ASR+EBD - czujniki parkowania tył i przód - sportowe zawieszenie dodatkowo utwardzone - orginalne fekgi 17" audi zima, + imitacja 19"rs lato - fabryczny odpinany hak, - funkcja automatycznego otwierania bramy - pakiet chrom Wykonane modyfikacje: - chip by alligator ( 275ps i 550nm ) - 19-to calowe koła rs4 Planowane modyfikacje: - wydech firmy Milltek - mocniejsze hamulce z s4 rs4 - tylne lampy led - w przyszłości modyfikacja całego silnika lub zamiana samochodu na rs4
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 bajerancka :kox: brakuje ci czegoś z wyposażenia?? [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 14:53_________________________________________________P.S. Naklejki z tyłu i z przodu :thumbdown:
Marek1980 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Śliczna :sex: wyposażenie chyba full nie? :good:
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 No raczej niczego nie brakuje :gwizdanie: kupiłem ją od jakiegoś bogatego Angola który mieszkał we Francji ale żona jego narzekała na twarde zawieszenie i niewygodne siedzenia więc ją sprzedał.
Nowak_zg Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 fajna naklejka na tylnej klapie pod znaczkiem 3.0tdi i nad przednia lewa lampa:gwizdanie: co do wyposazenia to brakuje wewnetrznego i zewnetrznego pakietu s-line bo to ze ma te fotele i kierownice nieznaczy wcale ze to jest wewnetrzny s-line ( lepiej wytlumacza to ci co maja s-line w b7 ... ) a co do felg to z tego co widze to nie sa felgi z rs4 b7 .... ( bo tamte maja et29 i sa bardziej wklesniete ) a jedynie wzor z rs4 b7 pozatym bardzo ladna i mimo wszystko dobrze dopasiona sztuka....
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 A czy ja pisałem że w wyposażeniu mam pakiet "s-line" najwidoczniej facet który ją nabywał nie zależało mu na tym. Ale jedno wiem co do wyposażenia s-Line może się schować A co do felg gdybym założył orginalne felgi z rs z et29 to by troszeczkę wystawały
Nowak_zg Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 A czy ja pisałem że w wyposażeniu mam pakiet "s-line" najwidoczniej facet który ją nabywał nie zależało mu na tym. Ale jedno wiem co do wyposażenia s-Line może się schować pozdrawiam. nie mowilem ze pisales .... widzialem ze nie napisales i ze wiesz ze to nie s-line tylko ma po prostu fotele i kiere "sportowa". fakt wyposazona jest naprawde zacnie... ciezko cos wychwycic czego brakuje poza wlasnie pakietem s-line wew i zew. ja bym zrezal s-line zewnetrzny i chyba nic wiecej do szczescia by mi nie bylo w niej potrzebne .... no moze gwint :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 15:47_________________________________________________ A co do felg gdybym założył orginalne felgi z rs z et29 to by troszeczkę wystawały to fakt... ale jak dla mnie najwiekszy urok tej felgi wlasnie zaczyna sie pojawiac przy et29 wtedy kiedy ta felga jest wklesnieta... wprawne oko to zobaczy odrazu Patrox wyrezal te felgi w swoim 3.0tdi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=98780.0
RS Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Wyrzuc te fotki z naklejka .eu bo cie tu zjedza.
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 No tak różnice widać odrazu na takich mi w sumie zależąło ;( a co do naklejek niech jedzą zakupiłem je w Polsce na na spocie w Katowicach więc pełen legal
david_n Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 No tak różnice widać odrazu na takich mi w sumie zależąło ;( a co do naklejek niech jedzą zakupiłem je w Polsce na na spocie w Katowicach więc pełen legal to chyba cos pomyliles
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 pełen legal kolega może jeszcze nie widzi różnicy
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 niczego nie pomyliłem samochód dużo lepiej wyglonda na 19" niż poprzednich 17" które widać na zdięciach
Zaleczeq Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Furka fajna Ale naklejki out To jest a4-klub.pl a nie a4,club,eu tzw. kupa
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Furka fajna To jest a4-klub.pl a nie a4,club,eu tzw. kupa Polac mu :oklaski: :oklaski: :oklaski: Ściągnij to, pare minut roboty
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Tylko mnie nie pobijcie Patrzcie auta a nie naklejek
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Auto jest dosc dobrze wyposazone... ale do pelnego wypasu to wiele mu brakuje :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Auto jest dosc dobrze wyposazone... ale do pelnego wypasu to wiele mu brakuje :gwizdanie: mozesz wymienic co poza pakietem s-line zew i wew mu brakuje ? z ciekawosci pytam bo chetnie sie dowiem w co jeszcze moze byc doposazona a4 b7
kokoo Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Auto jest dosc dobrze wyposazone... ale do pelnego wypasu to wiele mu brakuje :gwizdanie: było by miło wiedzieć czego brakuje a czego nie, mógł bym się zastanowić nad dodatkowymi modami
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Przepraszam... chyba spojrzalem inna liste wypasu B7 w innej zakladce. Wyposazenie zacne, to prawda Tylko obowiazkowo s-line zewnetrzny. Recaro tez mile widziane Swoja droga... ladnie wyposazone auto, a kolor dosc kontrowersyjny
Rekomendowane odpowiedzi