Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne ryglowanie drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie słyszałem że w skodzie Octawi da się za pomocą VAGa ustawić takie coś że drzywi automatycznie po ruszeniu samochodem z miejsca same się ryglują czy jest to możliwe w A4 :?:

Opublikowano

Powinno sie dac, ja mam taka opcje w alarmie, wlaczam zaplon, auto sie zamyka, wylaczam - otwiera , moge to wlaczyc i wylaczyc :mrgreen:

Opublikowano

wojtas-audi, mówisz o dwóch różnych sprawach, o orginalnym centralnym i dołożonym alarmie do niego, Keżor coś tam wspominał ze można to jakoś ustwić za pomocą Vag

Opublikowano
wojtas-audi, mówisz o dwóch różnych sprawach, o orginalnym centralnym i dołożonym alarmie do niego, Keżor coś tam wspominał ze można to jakoś ustwić za pomocą Vag

Wiem, ze alarm ma taką opcje, i to przez alarm idzie .... Ale mozliwe ze cos takiego jest do ustawienia przez Vaga.

Opublikowano

da się ale centralne zamki w A4 są delikatne więc według mnie nie warto, ile trzeba sie namęczyć aby wcisnąć guzik napanelubpcznych drzwi:)

Opublikowano
Keżor coś tam wspominał ze można to jakoś ustwić za pomocą Vag
j mówiłem że Murzyn coś wspominał że climatronikiem sie da ale nikt nie wiem jak ;) nie pamiętam żebym coś wspominał o vag'u :P mnie sie blokują przy przekręceniu kluczyka na drugi bieg, i jak sie zablokują z kluczyka to potem nie da sie ich otworzyć z guzika w drzwiach :/ dlatego przy włączonuym aucie nie da sie otworzyć bagażnika :mad:
Opublikowano
j mówiłem że Murzyn coś wspominał że climatronikiem sie da ale nikt nie wiem jak ;) nie pamiętam żebym coś wspominał o vag'u :P mnie sie blokują przy przekręceniu kluczyka na drugi bieg, i jak sie zablokują z kluczyka to potem nie da sie ich otworzyć z guzika w drzwiach :/ dlatego przy włączonuym aucie nie da sie otworzyć bagażnika :mad:

To chyba coś masz nie tak.U mnie blokują się jak rusze i osiągne chyba 15-20km/h.Jak auto jest odpalone to bez problemu da się odblokować zarówno wszystkie drzwi jak i bagażnik :)No chyba , że w B5 jest inaczej z tym otwieraniem drzwi z odpalonym silnikiem :roll:

Opublikowano

Za taka opcje jest zdaje sie odpowiedzialny sterownik komfortu, wiec raczej jest to mozliwe.

Opublikowano

da sie...ale nikt nie wie jak :roll: ja tez nie wiem :???:

Opublikowano

Z tego co ja wiem, we wcześniejszych modelach B5 z ubogim komfortem (modułem w pompce) można to zrobić zdaje mi się przy pomocy podpięcia kabelka pod styk bodajże 15 (napięcie po zapłonie). Jak się przekręci kluczyk to zamyka drzwi.

W rozwiniętym module to już raczej VAG-iem można przekodować.