wroclav Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. Mam pytanko.. Dzisiaj nie usłyszałem po ruszeniu z miejsca immobilizera i auto prawie mi zgasło. Prawie bo zorientowałem się w ostatniej chwili i rozbroiłem immo zanim auto zgasło. Niestety w tym momencie auto zaczęło szarpać i dławić się. Do domu dojechałem ale na mega stresie. Czy wiecie może co mogło się stać?. Na wolnych obrotach auto zachowuje się jakby nie dopalało na jeden cylinder. Może się zapowietrzył?.. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
M_ILES Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zrob VAG i sie dowiedz. Probowales odlaczyc akumulator(zresetowac wszystko)? Czy autko Ci sie trzesie nierownomiernie? Stracilo moc?
wroclav Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Już po temacie. Zawiozłem dzisiaj do mechanika i wymienił cewkę, która wyszła na VAG-u. koszt 300 pln z cewką. Wszystko już ok. Pozdro
M_ILES Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Straszna drozyzna w tej Polsce...Ja cewki wymieniam sobie sam, za £18 za sztuke...
Rekomendowane odpowiedzi