Piotrek(BoLeK) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam,mam problem z radiem Detla w swoim Audi...po odłączeniu aku..i podpięciu go ponownie radio sie rozkodowalo...mam kod do radia przytrzymałem dwa guziki wyskoczylo 1000 i nie wiem dlaczego myslalem ze znam kod na pamiec i wpisałem kod z głowy nie zagladajac do ksiązki i co sie okazało wpisałem zły kod :/ i radio mi sie blokło ze teraz jak przytrzymam te dwa guziki to juz nie wyskakuje 1000 a w dolnym prawym rogu gdzie na radiu pisze "code" na ekranie pokazalo sie II i co teraz jest jakas rada zeby to odblokowac ?
bronson Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 odłączyć od prądu na parę godzin...
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 odłączyć od prądu na parę godzin... juz tak zrobiłem odłaczyłem od prądu hm ale na jakies 10 min właczylem kom był wykasowany a radio dalej tak jak bylo...zero reakcji jak go właczam pisze safe czy jakos i nie reaguje na przytrzymanie guzików zeby mozna bylo wpisac kod...
bronson Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale właśnie chodzi o odłączenie na kilka godzin... samo radio odłącz, nie aku
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale właśnie chodzi o odłączenie na kilka godzin... samo radio odłącz, nie aku ok tak zrobie[br]Dopisany: 17 Sierpień 2007, 14:50 _________________________________________________no i prawie 4 godziny i dalej to samo ma ktos moze jeszcze jakies propozycje co moglo sie stac i jak to odkrecic itp
bronson Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 głupie pytanie ale czy odpiąłeś radio od zasilania... jeśli tak zostaw na całą noc.. (weź do domu...) tylko raz wprowadziłeś błędny kod??
piotrek83c Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 kolego podłącz radyjko i zostaw je włączone na godzinke ( zeby na wyświetlaczu były wswietlone znaki). Po godzinie powinno sie zresetować i znowu bedziesz mógł wprowadzidz kod. pozdrawiam
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 kod wprowadziłem chyba z 2-3 razy uczylem sie wogule jak to przytrzymac te guziki i potem to zapisac no i tak sie nabawiłem zablokowania radia...wyłaczone bylo kapl.ale na prawie 3 godz.wiec musze to przedłuzyc.pozdro
danisz_ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 włącz te radio na wyłączonym zapłonie i poczekaj - za pierwszym razem jakieś 30min a za każdymi dwiema próbami wpisania kodu bedziesz czekał coraz dłużej, więc raczej się nie myl więcej
Rekomendowane odpowiedzi