schiller Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 jest mnóstwo tematow o licznikach. ale zeby nie ciagnac tego dalej. tak zeby pokazywalo ci spalanie potrzebujesz FIS-a koniec OT
Krycha Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Skoro jest już temat o takich lampach to chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś w drodze wysyłkowej zamówić te wtyczki i kable do lamp soczewkowych bo chciałbym u siebie założyć te nowsze lampy ale u mnie nie dostane nigdzie tych kostek i kabli. Można je gdzieś zamówić i otrzymać za wysyłką? Pomoże mi ktoś?
endriuu Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Skoro jest już temat o takich lampach to chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś w drodze wysyłkowej zamówić te wtyczki i kable do lamp soczewkowych bo chciałbym u siebie założyć te nowsze lampy ale u mnie nie dostane nigdzie tych kostek i kabli. Można je gdzieś zamówić i otrzymać za wysyłką?Pomoże mi ktoś? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15032.0.html
Rekomendowane odpowiedzi