mojeA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mechanika Pojazdowa Tadeusz Kobus Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń os. Wrzosy Orla 46 Telefon: 056-654-52-18 Kom. 607-11-93-67 Adres e-mail: Strona internetowa: Opis działalności: Mechanika i elektromechanika pojazdowa Słowa kluczowe: mechanik, Toruń, wrzosy Tego mechanika można polecić wszystkim, jest polecany przez osoby w firmie motoryzacyjnej, gdzie pytałem o dobrego fachowca, na forach także 100% pozytywnych opinii. Po zakupie mojej A4 nie miałem ręcznego, nie działała wycieraczka, przegub strzelał, przewody hamulcowe+płyn Kupiłem linki do ręcznego okazało się, że się zapiekło troszkę i przeczyszczenie pomogło- linki mogłem oddać, płyn hamulcowy- wziąłem dwa- jeden do zwrotu, za wszystko wziął 120zł. Myślę, że inny wziąłby te linki dla siebie albo wymienił bez potrzeby, umówiłem się, po skończonej pracy Pan Mechanik zadzwonił, że mogę już odebrać autko. Już nie muszę szukać mechanika, bo znalazłem.
Rekomendowane odpowiedzi