Gość audi Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 witam mam takie male pytanko odnosnie elektryki.podlaczylem 2 wzmacniacze tuba 500watt 6 glosnikow srednio 200watt jeden oswietlenie dodatkowe w srodku i chicalbym jeszcze dac oswietlenie silnika i spodu jak to sie ma do akumulatora i alternatora podobno zadne nie wytrzyma jak to rozwiazac dzieki
szogun0 Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Takiego ufo na pewno standardowy alternator nie uciągnie. Aku też będzie bardzo szybko padał. Trzeba zastosować odpowiednie żelowe aku przeznaczone właśnie dla wielbicieli car audio i pewnie zamontować mocniejszy alternator.
Gość audi Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 powiedzcie mi jeszcze jaki alternator teraz mam a jaki powinenem kupic jaka moc
spanky Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 powiedzcie mi jeszcze jaki alternator teraz mam a jaki powinenem kupic jaka moc jeden z trzech -70 A -90 A -120 A kwestia wyposazenia .... najlepiej otworzyc maske i zobaczyc ... ;-) PS. w 2000 roku wkladali tez 150 A .... ciekawe po co .... :roll:
Gość audi Opublikowano 28 Lipca 2006 Opublikowano 28 Lipca 2006 witam sprawdzilem alternator i jest od 70 - 120 A to pewnie wystarczy , ale cos uslyszalem o jakims kondesatorze , jak to dziala itd?
Gość Tomboy Opublikowano 28 Lipca 2006 Opublikowano 28 Lipca 2006 witam mam takie male pytanko odnosnie elektryki.podlaczylem 2 wzmacniacze tuba 500watt 6 glosnikow srednio 200watt jeden oswietlenie dodatkowe w srodku i chicalbym jeszcze dac oswietlenie silnika i spodu jak to sie ma do akumulatora i alternatora podobno zadne nie wytrzyma jak to rozwiazac dzieki Zrób foty po wszystkim i podeslij...ciekawy jestem jak to wyglada...
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 mam wrażenie że kolega zabiera się za zbyt ambitne przeróbki. Co do alternatora to słyszałem gdzieś że w niektórych democarach domontowują dodatkowy.
Rekomendowane odpowiedzi