miro1983 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam. Mam maly problem. Woda w zbiorniczku od ukladu chlodzenia (woda, bo jakis czas temu zlalem plyn chlodniczy) pobrazowiala. Nie wiecie co to? No i z rury wydechowej wydobywa sie jakby para wodna. (wyciety tez jest kat w srodku) na ta pare nie zwracalem uwagi wiec w wypadku wybebeszenia kata moze jest to normalne. Zaniepokoila mnie jedynie ta brazowata woda w zbiorniczku i dlatego ta panika.[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 19:47_________________________________________________Nikt nic nie wie?
honda Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Uszczelka pod głowicą do wymiany :gwizdanie:
miro1983 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 tez to uwzglednialem... trzeba robic od razu planowanie głowicy?
Buba Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 tez to uwzglednialem... niestety tak jesli to faktycznie uszczelka
udy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 pobrązowiała ?? czy jest to tak jakby taki rudy odcień który jakby rdza ?? jeśli tak to może po prostu masz zasyfiony układ, miałem tak w golfie 2, woda była aż brązowa. Parokrotne płukanie i jest czysto. Jak miałeś płyn nie było tak widać bo jest kolorowy a na wodzi widać cały syf. Może nie jest tak źle więc :mysli: i to nie uszczelka. pzdr
Gracjan Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zobacz czy w zbiorniczku pływają oczka oleju, jeśli nie to prawdopodobnie brud....
Rekomendowane odpowiedzi