pch7 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam ma m takie pytanko i problem, na dziurach coś mi stuka w lewym przednim kole i nie wiem co to może byc jeśli ktoś miał taki problem lub wie jak to zlikwidowac niech pisze !! ;(
MarEsp Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Górne dwa wahaczyki sprawdź podważając je łomikiem na 100 % jeden z nich ma luzik
tomi Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Możliwe, że łącznik stabilizatora - drobna rzecz, a po wymianie cieszy
Norbi TDI Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Może być to któryś z wahaczy jak i łącznik stabilizatora, amortyzator a nawet koncówka drązka kierowniczego.Wszystko to może powodować stukot Napewno sprawny mechanior znajdzie przyczyne
carlooss Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 U mnie też stukało, nawet myślałem że z tyłu, a okazało się że stukał klocek hamulcowy z przodu, wystarczyło podgiąć sprężynki nasmarować i po sprawie
gadi Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Sprawdz czy podczas lekkiego hamowania też stuka. Jeśli nie to znaczy że to klocki na 100 %
Fifer Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Miałem ostatnio ten sam problem i u mnie okazało się , że przyczyną były łączniki stabilizatora Po wymianie cicho i przyjemnie, a koszt nie duży :> Najlepiej podjedź do mechaniora podniesie autko i sprawdzi co jest przyczyną. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi