Skocz do zawartości
IGNOROWANY

To i ja sie musze pochwalic :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj moj synek Maks zrobil pierwsze samodzielne kroki , ma 11 miesiecy :)

Normalnie bylem taki szczesliwy z tego faktu ze sie poplakalem :P :oklaski:

Nie pamietam kiedy sie tak szczerze cieszylem :)

Kurde normalnie cos pieknego , a maly sie chyba tak samo cieszyl jak ja, bo jak szedl!! to sie smial caly czas hehehehe.

BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc :)

Opublikowano

:oklaski: ja sie opiekuje dzieckiem brata dziewczyny :) 7m-cy ma pawełek i już sie wspina żeby wstać ale mu narazie nie wychodzi. i wiem że też sie cieszyliśmy bardzo jak pierwszy raz usiadł. i nie za młody tyś jest w ogóle na potomka? :mysli:

Opublikowano

BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc :)

tak, nie da się tego opisać, najlepiej jest samemu to przeżyć :th:

Opublikowano

Hej

Moj maly brzdac ma 19 miesiecy i w sumie to juz nie chodzi, a raczej biega....a ja za nim!!!!!!!

:th:

Opublikowano

hyhy - rozumiem Was chlopaki :thumbup: Tez mam przyjemnosc opiekowac sie 3,5 letnia dziewczynka :> Jak wtuli sie w ulubionego wujka jak miś koala. to wszysttkie stresy i cale zmeczenie przechodza! Czlowiek z hardcorowego zimnego drania, jakim czesto na codzien trzeba byc, robi sie miekki jak gabka :gwizdanie:

PS. Aniol, jak wrzucisz te foty na forum to Cie ubije :polew:

Opublikowano

BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc

No to gratki - co do potomka to bedziemy sie starać:-)

Opublikowano

Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku

bo on pewno czeka aż mu auto kupicie :wink4:

Opublikowano

:oklaski: ja sie opiekuje dzieckiem brata dziewczyny :) 7m-cy ma pawełek i już sie wspina żeby wstać ale mu narazie nie wychodzi. i wiem że też sie cieszyliśmy bardzo jak pierwszy raz usiadł. i nie za młody tyś jest w ogóle na potomka? :mysli:

w sumie to mi sie wydaje ze doroslem do bycia tata juz dawno , a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa zaczac spedzac czas nie tylko z zona :)

No to gratuluje i zazdroszcze :>

Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku. Byłam już u 3 róznych lekarzy na konsultacjach i mówią że wszystko OK.

Czekam na ten momemt i czekam...

Spokojnie jak przyjdzie to dopiero bedzie moment :P

A tak baj dze wej , dzisiaj moj mały nauczyl sie dawac "czesc" hehehehee :P Kurde klawe zycie :):quattro:

Opublikowano

a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa

a ja mam 21 i dziewczynie powiedziałem że może za 7-8 lat sie hajtniemy :tongue4:
Opublikowano

a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa

a ja mam 21 i dziewczynie powiedziałem że może za 7-8 lat sie hajtniemy :tongue4:

Szczerze nie polecam takiego terminu :P Znalem 3 pary ktore byly po 7 latach znajomosci i chcialy sie hajtnąc i nic z tego nie wyszlo i sie rozstaly :(

Co za duzo to niezdrowo :)

Opublikowano

Jest sie z czego cieszyc jak pociecha zaczyna chodzic. Ja u swojego synka podswiadomie liczylem kroki jak zaczynal chodzic po pokoju, a jak doliczylem do dwudziestu to przestalem :th:

Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku. Byłam już u 3 róznych lekarzy na konsultacjach i mówią że wszystko OK.

nie przejmuj sie - moj zaczal chodzic jak mial 14 miesiecy, a teraz jest najszybszy wsrod rowiesnikow.
Opublikowano

Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku

bo on pewno czeka aż mu auto kupicie :wink4:

Ja to sobie tłumacze że on jak mama woli Quattro :>

..albo czeka az mamusia obnizy, to wtedy chociaz sie wdrapie do srodka :decayed:

Opublikowano
z niebios wsparcie napędu na tył. W niebie pewnie wszscy śmigają BMW w seri M
musisz mu przedni most odlaczyc, to zacznie chodzic na nózkach

ten problem mamy juz rozpracowany :D Baza i tak jest :quattro: