Mad_MAX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dzisiaj moj synek Maks zrobil pierwsze samodzielne kroki , ma 11 miesiecy Normalnie bylem taki szczesliwy z tego faktu ze sie poplakalem :oklaski: Nie pamietam kiedy sie tak szczerze cieszylem Kurde normalnie cos pieknego , a maly sie chyba tak samo cieszyl jak ja, bo jak szedl!! to sie smial caly czas hehehehe. BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc
Gość Keżor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :oklaski: ja sie opiekuje dzieckiem brata dziewczyny 7m-cy ma pawełek i już sie wspina żeby wstać ale mu narazie nie wychodzi. i wiem że też sie cieszyliśmy bardzo jak pierwszy raz usiadł. i nie za młody tyś jest w ogóle na potomka?
Gość rob Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc tak, nie da się tego opisać, najlepiej jest samemu to przeżyć :th:
Gość seaman Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hej Moj maly brzdac ma 19 miesiecy i w sumie to juz nie chodzi, a raczej biega....a ja za nim!!!!!!! :th:
Gość Murzyn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 hyhy - rozumiem Was chlopaki Tez mam przyjemnosc opiekowac sie 3,5 letnia dziewczynka :> Jak wtuli sie w ulubionego wujka jak miś koala. to wszysttkie stresy i cale zmeczenie przechodza! Czlowiek z hardcorowego zimnego drania, jakim czesto na codzien trzeba byc, robi sie miekki jak gabka :gwizdanie: PS. Aniol, jak wrzucisz te foty na forum to Cie ubije
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 BAJKA NORMALNIE !!! Polecam wszystkim potomka , jest sie z czego cieszyc No to gratki - co do potomka to bedziemy sie starać:-)
pre_pl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku bo on pewno czeka aż mu auto kupicie
Mad_MAX Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 :oklaski: ja sie opiekuje dzieckiem brata dziewczyny 7m-cy ma pawełek i już sie wspina żeby wstać ale mu narazie nie wychodzi. i wiem że też sie cieszyliśmy bardzo jak pierwszy raz usiadł. i nie za młody tyś jest w ogóle na potomka? w sumie to mi sie wydaje ze doroslem do bycia tata juz dawno , a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa zaczac spedzac czas nie tylko z zona No to gratuluje i zazdroszcze :> Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku. Byłam już u 3 róznych lekarzy na konsultacjach i mówią że wszystko OK. Czekam na ten momemt i czekam... Spokojnie jak przyjdzie to dopiero bedzie moment A tak baj dze wej , dzisiaj moj mały nauczyl sie dawac "czesc" hehehehee Kurde klawe zycie
Gość Keżor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa a ja mam 21 i dziewczynie powiedziałem że może za 7-8 lat sie hajtniemy
Mad_MAX Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a co do wieku hmm mam 27 lat i chyba najwyzszy czas po 6 latach malzenstwa a ja mam 21 i dziewczynie powiedziałem że może za 7-8 lat sie hajtniemy Szczerze nie polecam takiego terminu Znalem 3 pary ktore byly po 7 latach znajomosci i chcialy sie hajtnąc i nic z tego nie wyszlo i sie rozstaly Co za duzo to niezdrowo
areckid Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jest sie z czego cieszyc jak pociecha zaczyna chodzic. Ja u swojego synka podswiadomie liczylem kroki jak zaczynal chodzic po pokoju, a jak doliczylem do dwudziestu to przestalem :th: Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku. Byłam już u 3 róznych lekarzy na konsultacjach i mówią że wszystko OK. nie przejmuj sie - moj zaczal chodzic jak mial 14 miesiecy, a teraz jest najszybszy wsrod rowiesnikow.
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mój Fellipe ma rok i miesiąc i niestety sam jescze nie dał ani jednego kroku bo on pewno czeka aż mu auto kupicie Ja to sobie tłumacze że on jak mama woli Quattro :> ..albo czeka az mamusia obnizy, to wtedy chociaz sie wdrapie do srodka
Gość Murzyn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 z niebios wsparcie napędu na tył. W niebie pewnie wszscy śmigają BMW w seri M musisz mu przedni most odlaczyc, to zacznie chodzic na nózkach ten problem mamy juz rozpracowany Baza i tak jest
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mam babcie w Quattro (dwie laski)
Rekomendowane odpowiedzi