martinus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam, chciałem tylko poglądowo zapytać odnośnie umiejscowienia filtra powietrza. Zdjęcie pożyczyłem od miro_x (mam nadzieję że nie wykraczam...). Na zdjęciu zaznaczyłem miejsce w którym u mnie po ściągnięciu drugiej części górnego dolotu powietrza widać część filtra (białe włókno - jakieś 2 żebra tylko). Pytanie brzmi czy powinno go być widać w tym miejscy czy powinien on być lepiej osadzony ? Bo wydaje mi się że wcześniej go tam nie widziałem... nie chciałbym żeby mi brał też syf przez złe osadzenie. Pozdrawiam[br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 11:43_________________________________________________[br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 11:47_________________________________________________
bobusiek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Widać w tym miejscu filtr i tak ma być, na ten otwór zakładasz przecież płaską rurę zasysającą powietrze od atrapy.Ważne aby nowy filtr dobrze i równo obsadzić żeby pucha była szczelna
martinus Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 bobusiek, dzięki wielkie. Myślę że rozwiałeś moje obawy i pytania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi