bulinek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 sprostowanie narzekalem na NGK moze i nieslusznie bo okazuje sie, ze przebicie mam na kablach wysokiego napiecia (lub na cewkach) nie wiem co moj mobil posiada, ale mechanicy wykluczyli swiece ... przy gazie ponoc czesciej poadaja kable (oby to kable bo mniejszy koszt) ...
szogun0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 A zaglądnąłeś pod maskę? Zależy na którym garze jest przebicie, bo może cię czekać wymiana cewki. A to już większy koszt :/
bulinek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 A zaglądnąłeś pod maskę? Zależy na którym garze jest przebicie, bo może cię czekać wymiana cewki. A to już większy koszt :/ Pod maske owszem zagladalem ale i tak nie wiem na ktory gar nie pali ... a ile mniej wiecej cewka ?
Wojtek75 Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 ja kupiłem na allegro NGK vw/OOOO/seat/skoda-http://www.allegro.pl/item196904247_swiece_ngk_bkur6et_10_audi_volkswagen_seat_skoda.html stare były też NGK,dodam że kompletnie wypalone,nie wiem ile przeleciały w niemczech,ale dostały w kość i dalej paliły.teraz zapala lepiej mniej faluja obroty,czeka mnie jeszcze robota przy przepustnicy i mam nadzieje na równą pracę motorka!!!
Rekomendowane odpowiedzi