dsw Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 witam wszystkich zainteresowanych tematem. Mam problem z zakupem haka do mojej b6 ,chodzi o to że nie mam pełnego fisa i modułu haka . Może ktoś się orientuje czy bez pełnego fisa jest potrzebny moduł czy wystarczy wcinka pod lampe z tyłu.
piotrsob1 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wejdź na www.hakihol.pl, tam na pewno znajdziesz coś dla siebie.
honda Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam, podłącze się do tematu też interesuje mnie czy potrzebny jest moduł, co się stanie jakby kable wpiąć pod lampe
dsw Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dzięki piotrsob1 za szybką odpowiedź. dzwoniłem do tej firmy i jest już wszystko jasne. jeżeli nie mam pełnego fisa to można podpiąć pod lampę i nie będzie pokazywać błędów ( koszt wiązki w promocji za zeta),lub opcja nr 2 jakiś moduł który kosztuje ok170 zeta . Opcja 3 moduł do pełnego fisa 490 zeta.Także będę próbował zakładać bez modułu . jeszcze raz dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi