DJMordziak Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam! Jak obiecałem zdjęcia to pokazuje moją audiczke, rok i silnik w temacie brak klimatyzacji najgorsze co może byc, posiada poza zwykłym wyposażeniem xenony, ASR, od siebie przyciemniłem delikatnie szyby, załozyłem chromowane końcóweczki wydechu, wyjąłem kata, założyłem nowy grill (mi sie za***iście on podoba ale to rzecz gustu), polakierowałem dokładki zderzaków pod kolor nadwozia pozostało mi jeszcze zrobić coś z progami zeby były w kolorze ale sam niewiem co, ogólnie jestem bardzo zadowolony z samochodu nie posiada gazu to też mnie cieszy całkiem inna jazda jeśli samochod nie posiada gazu, widzicie zdjęcia to ocencie sami co stworzyłem myśle ze nie jest tak najgorzej:::
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kolego wsadziles zarniki do zwyklych (nie soczewkowych) reflektorow? I jak sie to sprawuje? Pomysl lepiej nad zmiana lamp.. Wymalowane dokladki pod kolor robia robote :th: Prysnalbym tez listwe boczna pod kolor. No i ten grill.. Nie widzi mi sie to..
Gość spedyt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ładny sedan Kierunki w błotnikach do wymiany :th:
Gość nuti Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nio ładny sedanik, ale ten gril to wygląda jak z mercedesa. Poza tym ładne felgi no i dokładki pomalowane ładnie sie prezentuje tylko boczne kierunki na białe i będzie już dobrze
DJMordziak Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wysłany przez: ykk Umieść cytat Kolego wsadziles zarniki do zwyklych (nie soczewkowych) reflektorow? I jak sie to sprawuje? Pomysl lepiej nad zmiana lamp.. Wymalowane dokladki pod kolor robia robote Prysnalbym tez listwe boczna pod kolor. No i ten grill.. Nie widzi mi sie to.. nie wsadziłem tych żarników tylko kupiłem tak jak widać za jakiś czas będe zmieniał lampy na te po liftingu, a jeśli chodzi o progi to napisałem ze w najbliższym czasie będą w kolorze tylko zastanawiam sie jak zrobić to z głową, co do grila to wiadomo ze nie kazdemu musi sie podobać ale akurat mi sie podoba a chyba wazne jest to zeby wlascicielowi sie podobal nieprawda?? ale kazda ocena zawsze mi troche pomaga dzęiki
Pelex Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ładna ale przód to mi troche Omege C przypomina przez ten gril oprucz tego migacze tak jak koledzy pisali na białe i bedzie dit :th:
malcolm25 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kolego jesli wlozyles zarniki xenonu do zwyklych lamp to odpada bo to po pierwsze niezgodne z prawem a po drugie zapewne strasznie oslepiaja Jesli chodzi o pomalowane dokladki to robia wrazenie. Felgi jak najbardziej sluszne. Silnik tez ok, bo V6 :th: Grill niestety nie pasuje do No i ta naklejka z tylu Ale skoro tobie sie podoba
SlaVko18v Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ładna ale przód to mi troche Omege C przypomina przez ten gril .... mala niescislosc ..... nie ma omegi C ..jest tylko Omega B FL ( Face Lifting ) a teraz do tematu .. autko spoko tylko przednie lampy do wymiany ( no ale to juz masz w planach) halogenki tez by ladnie wygladaly .. pozatym fajna fura
Pelex Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wiem że niema ale wszyscy potocznie tak o Omedze FL mówią więc i ja tak ją określiłem
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zmien sobie lampki z przod i tył na poliftowe i kieruneczki ... jak grill bez pierścieni to czarne listewki FK[ten malowany jakos tak srednio ] i bedzie :oklaski:
Gość rob Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wazne jest to zeby wlascicielowi sie podobal nieprawda?? i tego się trzymaj :th:
Piotrek98igo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ladne to wyglada ale przydalaby sie gleba,lampy tyl koniecznie,kierunki no i grill kicha
Szuder Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 bardzo ładnie sie prezentuje. wymień jeszcze lampy przód/tył na nowsze i bedzie naprawde bardzo bardzo miodzio
LEoo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ladna audi...felunek wiekszy...17 robi robote:) Chinszczyzny sie pozbadz, to niemiecka furka, juz lepiej swastyka bedzie wygladac heh...ogolnie bardzo ladna
DJMordziak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dobrze że chociaż niektórym sie podoba hehe chińszczyzny juz niema bo to bylo jak juz kupilem zerwalem jeszcze znaczek A4 mysle ze jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi