maciekg Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czy ktos moze podac adresy, telefony do szrotów z autami francuskimi? Poszukuję skrzyni biegów do renault laguna 2001`. Samochód jest w wersji angielskiej, czy skrzynia biegów bedzie pasowala ?
chudineze Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tutaj głównie części do francuskich aut mają: Autocentre. Sp. z o.o. Sklep z używanymi częściami samochodowymi tel/fax. 0 84 639 36 02 Zamość, Szczebrzeska 43
Reggi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jest jeden szrot jak lecisz z Lublina do Lubartowa w Cieciezynie po prawej stronie ... przed stacja LPG obswietlona jak choinka ... numeru nie pamietam do konca ale swita mi 34 .
audia4s4 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Przyjedz do mnie do Koła tu jest zagłebie Francuzów Cała Lagune tu mozesz kupic
schiller Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 podepne sie pod temat. znacie jakies adresy szrotow w opolskim?
Piterex Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jest duży szrot zaraz za Markuszowem po lewej stronie , jak lecisz z Lublina na Warszawę.
maciekg Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kolegi syn wracal z Londynu i 200 km przed granicą w Niemczech padła skrzynia w tej lagunce. Zaplacil 2500 PLN za lawete i pewnie drugie tyle zaplaci za remont skrzyni. Kurde przeciez to nowy samochód... Koles przyjechał do domu na urlop, wypoczynek.... Juz wiem dlaczego kazdy boi sie Francuzow
Rekomendowane odpowiedzi