mlody111 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Chce kupic sprzęt do auta. Radio to bedzie JVC KD-DV4202. I chce do niego jeszcze dokupic głosnik i wzmacniacz. Myslałem nad głosnikiem infinity REFERENCE 12 lub JBL GTO 1202D lub GTO-1502D.i do tego wzmacniacz jaki kupic?? macie jakis pomysł jak ten głosnik zamontowac w a4 sedan? bo jak bedzie w bagazniku to chyba dzwiek bedzie w bagażniku i lipa bedzie. Jaki inny sprzęt polecacie? myslałem też nad Lanzar max 12 bo są dosyc dobre opinie[br]Dopisany: 24 Sierpień 2007, 09:36 _________________________________________________co nikt nie pomoże
Krycha Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czemu sądzisz że w bagażniku będzie lipa? To jedyne rozsądne miejsce. Nie wiem czego oczekujesz od suba z tyłu. Bo jeśli chcesz kulturalnego grania bez zbędnego buczenia weź sobie Ininity 1250W w skrzyni zamkniętej. Jeśli chcesz mega zejściu i dużo bassu kup Hertza es300 w skrzyni br. Ma bardzo dobre zejście i basu da dużo. Podałem ci coś ze średniej półki cenowej bo nie wiem ile wogóle masz na to funduszy. Dlatego napisz ile masz kasy na głośnik jak i wzmacniacz.
Rekomendowane odpowiedzi