Tony Stark Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Panowie i Panie jako ze trafila sie okazja kupna nowego auta za dobra cene to nie moglem takiej okazji rzepuscic Audi A6 Avant 2001 rok silniczek 1.9 tdi AVF 131kucykow 6 biegowa skrzynia Wyposazenie raczej standard jak na a6 (na razie) z dodatkow jest tylko tempomat (przyda sie na pokonywaniu trasy Irlandia-Polska Kolor granatowy metalik ale ten metalik bardzo slabo widoczny Kilka fotek z dnia zakupu pierwszym modem bylo zalozenie felg ze srebrnej staruszki Nastepnie uznalem ze zawiecha 1BE jest niewystarczajaca wiec przelozylem ze srebrnej weiteca Ultra GT -40mm I siedzi tak jak mysallem i tak jak bylo poprzednio czyli przod za***iście al tyl moglby pojsc jakies 2-3 cm nizej Na razie ze zmian to tyle reszta jest w tzw toku Lista rzeczy do zrealizowania: 3 x xenon ( juz zamowione) Sciemnienie szyb ( nadal nie wiem jaka folia ) Zapodanie wirusa konskiej grypy Po czasie bawienie sie juz w glebsza mechanike zeby podniesc moc ( docelowo cos kolo 200 kucykow) Malowanie zderzakow i progow pod kolor Montaz NAVI PLUS albo RNSe Kompletne skorzane wnetrze recaro z modelu S6 (dawca niedawno zakonczyl swoj zywot na ulicach Lublina) Czekam na opinie zarowno pozytywne jak i negatywne
Tony Stark Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Co Cie tak dziwi? http://www.audiklub.org/silniki/avf.html
rafalekx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Powitać znajomego z LKA Fajne autko ale felga nie w moim typie
Tony Stark Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A to wymarzone Recaro ktore juz niedlugo zagosci w mojej audioli i na sam koniec dawca razem z nastepca czyli nowa eSa i autem kuzyna
Tony Stark Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Tutaj kilka fotek z dzisiejszego modzenia
Kolkov Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 fajnie wyszły te lampy nie myślałeś o wyjeb... tej chromowanej listwy spod lamp i zrobieniu czarnej ramki grilla, mogłoby wyglądać całkiem cycuszkowo BTW co to za ksenon tam siedzi, 8000K :?:
Ans Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ja piernicze ale w A6 wyglądają kozacko te reflektory jak sie je pryśnie no no ładne autko ogolnie felga 18? jak z dynamiką tego silnika w tej budzie?
Tony Stark Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Kolkov xenon 6000k nie wiem czemuna fotkach taki niebieski wychodzi :/ chromow nie bede malowal podoba mi sie tak jak jest Ans dzieki ciesze sie ze autko sie podoba Felga niestety tylko 18" ale z czasem i to sie zmieni mam nadzieje Dynamika najgorsza nie jest ale w porowaniu z a4 z tym samym silnikiem roznica jest po wirusku juz bedzie lepeij
mech15 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 fajna fura, chyba następnej takiej sobie będę szukał, zmień sobie w profilu rocznik
Tony Stark Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 hehe doopiero zauwazylem ze w profilu mam dane starej audiczki dzieki mech15
Tony Stark Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 nowe gadzety Recaropowinno byc na dniach juz u mnie wiec prawdopodobnie w niedziele montaz wszystiego
Thom4s Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Foty z parkingu koło argosa, często tam parkuję jak odwiedzam brata w Galway. Lusterka chrom są od S6?
Tony Stark Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 tak lusterka sa od eSy a co do fotek kolo argosu to robil je jeszcze poprzedni wlasciciel
Pzwmichal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Kurde jak widzę Irlandię to aż mi sie łza w oku kręci. Mieszkałem w Cork 6 miesięcy i super wspominam te czasy
Tony Stark Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 kilka fotek z recaro, lusterkami i kilkoma wlepami [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 18:47_________________________________________________kilka fotek z wczoraj [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 13:59_________________________________________________a wiec tak decyzja zapadla bede dojazdowki przerobione z 3,5" na 9 albo 9,5 cala teraz kilka pytan felgi maja ET 25.5 jak szerokie moge je max zrobic zeby nie wadzily o nadkola teraz mam 9 cali ET53 plus dystans 15mm z przodu i 20mm z tylu miejsca jest tyle ze max 0,5 cala by jeszcze weszlo wiec nie wiem czy 9 z przodu i 9,5 z tylu bedzie ok dodam ze oponki beda 225 albo 215 ma byc niezly stretch teraz pytanie numer 2 jna jaki kolor proponowalibyscie je pomalowac dzieki za wszelkie podpowiedzi[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________wiem ze napisalem ze maja byc stalowki ale przeszla mi przez mysl ejeszcze jedna opcaj co myslcie na temat keskinow kt5?
Rekomendowane odpowiedzi