tarq Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 kt5 jak znajdziesz w 19` to będzie lord w 18` słabo
Tony Stark Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 znalazlem kt5 w 19" cena taka sama jak za 18" ale niestety Et20 i 13 odwiodlo mnie od planu kupna ich
_Makki_ Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Ladna C5. Ja nadal tesknie za moja byla ex Szczegolnie za Recaro Twoje listwy carbonowe sa sexy!
Tony Stark Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 ladny pocisk masz gdzie jakies strory o autku?
alvaro Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 fura kox, a co modzisz z konwersją boczków przednich bo RECARO rozumiem że wersja EU ?
_Makki_ Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ladny pocisk masz gdzie jakies strory o autku? Cos tam mam na http://www.audiklub.org/phpBB2 2002 2.5TDI AKE Q z waniliowym Recaro, chyba wszystko robilem w tym silniku Zawias KW INOX 2 i 20" Larzon. Sprzedalem w Norwegii pod koniec 2008.
Tony Stark Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 fura kox, a co modzisz z konwersją boczków przednich bo RECARO rozumiem że wersja EU ? bede przekladal ramiona da sie to zrobic musze tylko dorwac kogos od spawania plastiku bo ramie trzyma sie na 3 czy 4 spawach Cos tam mam na http://www.audiklub.org/phpBB2 2002 2.5TDI AKE Q z waniliowym Recaro, chyba wszystko robilem w tym silniku Zawias KW INOX 2 i 20" Larzon. Sprzedalem w Norwegii pod koniec 2008. wywala mnie do strony glownej AKP :/ jaka moc ostatecznie byla?
_Makki_ Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 wywala mnie do strony glownej AKP :/ jaka moc ostatecznie byla? Hmm, wywala Cie ze forum audi klub polska?? Ostateczna moc to 212KM. Ale to bylo dopiero po wymianie walkow, popychaczy, dzwigienek itp.. Momentu nie pamietam..
Tony Stark Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 dobra, kilka fotek naciagu na nowej feli jak prezentuje sie auto pokaze jak umyje brudasa mi ogolnie sie podoba ale gleba teraz koniecznie trzeba wiec zaczac odkladac kase na gwint str. zew. str. wew. widok z gory rancior a tyle wystaje poza nadkole
A-rek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 dobra, kilka fotek naciagu na nowej feli jak prezentuje sie auto pokaze jak umyje brudasa mi ogolnie sie podoba ale gleba teraz koniecznie trzeba wiec zaczac odkladac kase na gwint str. zew. str. wew. widok z gory rancior a tyle wystaje poza nadkole napisz jak mozesz jaki jest rozmiar opon i szerokosc felg
Tony Stark Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 opony 225/40/18 felgi 18" 9,5J z tylu przod tylko 8,5 i ta sama opona ale bede szukal jakiejs 205 zeby naciag byl[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 09:42_________________________________________________a wiec gwint zamowiony KW INOX V1 moze w koncu autko polozy sie jak nalezy[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 10:41_________________________________________________gwint on board co prawda nie mielismy czasu ustawic go w zaplanowanej pozycji wiec zrobimy to w piatek najprawdopodobniej Przod po zalozeniu lezal tak nisko ze nie moglem zjechac z windy na szybko podniesiony pozniej zostal o 2 cm Tyl musi pojsc w dol o 2 centy rzynajmniej a przod troszke wyzej niz na zdjeciach i mysle ze bedzie ok[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 09:24_________________________________________________spozniona paczka od SW. Mikolaja Pare fotek ledow w nocy furka umyta, tyl w miare posadzony wiec zapodaje kilka fotek Teraz juz wiem ze dokladki musza koniecznie pojsc w kolor, mam nadzieje ze juz niebawem Lista planow na nowy sezon 2011 - zawieszenie gwintowane KW JEST - turbo BRD W DRODZE - wywalenie kata wstawienie DP - zaslepienie EGR - remap - FMIC (jak finanse pozwola) - malowanie dokladek - zmiana tarcz i klockow hamulcowych na wieksze - RNSe i lepsze CA - lampy Bixenon - delikatna sciemka szyb - zmiana kiery przynajmniej na eSkowa to chyba tyle z planow znajac zycie cos wyskoczy po drodze mam nadzieje ze uda mi sie zrealizowac chociaz te zalozone
_Makki_ Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Fajnie wyglada! Mam sentyment do A6 C5. Recaro rulez, nawet na bardzo dlugie trasy! Moja zona mowi ze recaro z C5 sa o 1000 razy wygodniejsze niz fotele S-Line w A4 B8. Widze ze napisales o pomalowaniu plastikow do samego dolu, bo w tym aucie to mus Jezeli moge cos podpowiedziec jeszcze do pomysl o daszku RS6 na klape - bedzie Ci sie mniej brudzic. Pewnie zauwazyles ze klampa sie niesamowicie brudzi? Ja bym jeszcze lekko przyciemnil tylne swiatla. Nie na karawan ale lekko, np folia Lamin-X. Jak Ci sie jezdzi na Nankang'ach w kraju gdzie sporo pada?? Aha, nie miales czasem problemu z tylna wycieraczka? Moja padla, tak samo jak silniczek do spryskiwacza. Z tego co wiem to ten typ tak ma. I pamietaj ze KW Inox po pewnym czasie przysiadzie jeszcze. Moj KW Inox 2 przysiadl z czasem o ponad 15mm.
turdzi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Fajnie wyglada! Mam sentyment do A6 C5. Recaro rulez, nawet na bardzo dlugie trasy! Moja zona mowi ze recaro z C5 sa o 1000 razy wygodniejsze niz fotele S-Line w A4 B8. Widze ze napisales o pomalowaniu plastikow do samego dolu, bo w tym aucie to mus Jezeli moge cos podpowiedziec jeszcze do pomysl o daszku RS6 na klape - bedzie Ci sie mniej brudzic. Pewnie zauwazyles ze klampa sie niesamowicie brudzi? Ja bym jeszcze lekko przyciemnil tylne swiatla. Nie na karawan ale lekko, np folia Lamin-X. Jak Ci sie jezdzi na Nankang'ach w kraju gdzie sporo pada?? Aha, nie miales czasem problemu z tylna wycieraczka? Moja padla, tak samo jak silniczek do spryskiwacza. Z tego co wiem to ten typ tak ma. I pamietaj ze KW Inox po pewnym czasie przysiadzie jeszcze. Moj KW Inox 2 przysiadl z czasem o ponad 15mm. ja tez C5 jest o wiele fajniesze niz C6 nie mowiac juz o RS6 w C5
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Fajnie wyglada! Mam sentyment do A6 C5. Recaro rulez, nawet na bardzo dlugie trasy! Moja zona mowi ze recaro z C5 sa o 1000 razy wygodniejsze niz fotele S-Line w A4 B8. Widze ze napisales o pomalowaniu plastikow do samego dolu, bo w tym aucie to mus Jezeli moge cos podpowiedziec jeszcze do pomysl o daszku RS6 na klape - bedzie Ci sie mniej brudzic. Pewnie zauwazyles ze klampa sie niesamowicie brudzi? Ja bym jeszcze lekko przyciemnil tylne swiatla. Nie na karawan ale lekko, np folia Lamin-X. Jak Ci sie jezdzi na Nankang'ach w kraju gdzie sporo pada?? Aha, nie miales czasem problemu z tylna wycieraczka? Moja padla, tak samo jak silniczek do spryskiwacza. Z tego co wiem to ten typ tak ma. I pamietaj ze KW Inox po pewnym czasie przysiadzie jeszcze. Moj KW Inox 2 przysiadl z czasem o ponad 15mm. ja tez C5 jest o wiele fajniesze niz C6 nie mowiac juz o RS6 w C5 To jestem trzeci Mialem eS6 zrobiona cala na RS6. Piekna auta Ps. Piekne Recaro
Tony Stark Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 dzisiaj przyszla kolejna paczka [br] [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 14:08_________________________________________________ [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________Wynik dzisiejszego pomiaru Autko dostalo nowe sprzeglo i sztywne kolo zamoachowe Do tego pomalowane zostaly dokladki fotki jak bedzie ladna pogoda
Tony Stark Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 00:21_________________________________________________maly UPkilka fotek z dzisiaj robionych z kolezki a4 widac juz pomalowane zderzaki i progi
Rekomendowane odpowiedzi