wrobsipl Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mam jedno krótkie pytanie mam duza navi plus i jest tam guzik od przełaczania radio/cd/tv i mam pytanie napewno banalne ale nie moge właczyć tv czy to oznacza ze nie ma tv czy jest cos gdzies zablkowane czy wyłączone ?? ps. w bagazniku od strony kierowcy jest miejsce na jakas prostokatna szkrzynke na co to jest ???? pozdrawiam nikt nie wie o czym mówie
Mad_MAX Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 hehe rzeczywiscie banalne pytanie Nie masz po prostu Tunera TV Powinien sie wlasnie znajdowac w bagazniku.
wrobsipl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ach agdzie to moge kupic oprocz aso i allegro ?? tzn cały zestaw bo czytałem ze jakies anteny itp
Mad_MAX Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 gdzie indziej tego nie kupisz , najlepiej na allegro bo w miare tanio kolo 800-900zl tylko musisz sobie sprawdzic czy do ciebie podejdzie , bo juz np. od a6 nie bedzie szlo , dziwne ale tak jest
Rekomendowane odpowiedzi