mastertroll Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witam czy podejda do mojej niuni takie buciki ? http://moto.allegro.pl/item1185689438_nowe_oryginalne_19_audi_a4_s4_8k_s_line_sline_fvat.html
Maciek80 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja pierdykam, chcesz za to dać 7900? Nie lepiej jakieś używki w super stanie z ładnymi oponami? Juz za 2.xxx można wyrwać a za 3.500 to masz wybór że hoho :> A jeśli chodzi o te na focie to felgi mają dobre parametry ale nie wiem jak z tą oponą, trochę szeroka jest, szczególnie z takim ET. Wg mnie idealne rozwiązanie to 235/35/19. No i przy takim ET felga będzie trochę schowana a to psuje efekt wizualny. Potrzebne będą dystanse żeby ją wypchnąć. Ale najlepiej kupić coś z ET 30-35.
Flyer Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mnie nie dziwi ta cena. Jest w porzadku... bo to ori felga. Znajdz mi taka w cenie 3500PLN. To nie jest oferta skierowana do posiadaczy B6 za 35k PLN tylko do posiadaczy A5/S5 za 6-10 razy wiecej.
Maciek80 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mnie nie dziwi ta cena. Jest w porzadku... bo to ori felga. Znajdz mi taka w cenie 3500PLN. To nie jest oferta skierowana do posiadaczy B6 za 35k PLN tylko do posiadaczy A5/S5 za 6-10 razy wiecej. Mnie cena też nie dziwi, wiem ile kosztują nowe ori 19", zresztą wystarczy zobaczyć ile kosztują nowe opony w tym rozmiarze i już wszystko jasne :> Mnie dziwi fakt, że kolega Mastertroll rozważa zakup takiego kompletu, za taką kasę właśnie do B6... Rozumiem, że są zapaleńcy którzy kupują wypasione koła za kupę kasy i do starszych aut... Ale to jakieś kultowe modele typu LM, jakieś skręcane RH albo Schmidty w dużych rozmiarach... Ale kupowanie zupełnie normalnego ori koła za prawie 8.000 do B6? Cóż, to jego kasa więc może z nią robić co chce. Ja tam wolałbym jakieś fajne używki za połowę tej sumy. I pisząc o używkach w poprzednim poście nie chodziło mi o taką używkę jak ta z linka, tylko o jakaś fajną, markową felgę nie-ori. Może kolega nie przeglądał dokładnie ofert na allegro, dlatego też chcę się upewnić, że na pewno wie co robi :>
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Mnie nie dziwi ta cena. Jest w porzadku... bo to ori felga. Znajdz mi taka w cenie 3500PLN. To nie jest oferta skierowana do posiadaczy B6 za 35k PLN tylko do posiadaczy A5/S5 za 6-10 razy wiecej. Dokladnie. WIekoszosc chcialaby 19 w idealnym stanie z bdb oponami za 2100zl Ps. Dobra ta felga ale jeszcze B6/B7 na niej nie widzialem.
Maciek80 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Mnie nie dziwi ta cena. Jest w porzadku... bo to ori felga. Znajdz mi taka w cenie 3500PLN. To nie jest oferta skierowana do posiadaczy B6 za 35k PLN tylko do posiadaczy A5/S5 za 6-10 razy wiecej. Dokladnie. WIekoszosc chcialaby 19 w idealnym stanie z bdb oponami za 2100zl Ps. Dobra ta felga ale jeszcze B6/B7 na niej nie widzialem. Akurat polskie realia, gdzie mało kto decyduje się na takie duże koło powodują, że w naszym kraju ciężko sprzedać używane 19". Stąd często naprawdę okazyjne ceny i można za 2.xxx - 3500zł kupić fele w dobrym stanie z dobrymi oponami. Dlatego uważam, że płacić 8 tyś za nowe koła do B6 to przerost formy nad treścią. Lepiej używki za ok 3.000 i zostaje 5.000 na mody. I powtarzam po raz ostatni, nie dziwi mnie cena tych kół, wiem ile nowe 19" kosztują. Mnie dziwi to, że kolega jest gotowy zapłacić tyle kasy za takie przeciętne koło. Po prostu Flyer mnie źle zrozumiał i sprowadził rozmowę na inny temat Ja staram się Mastertrollowi wybić z głowy ten pomysł bo później będzie żałował :> Za 3.000 chłopak kupi sobie fajne koła, za 4.000 gwint Eibacha z regulacją twardości i zostaje jeszcze 1000zł. Zapisze się na grupowy chiptunning i zapłaci 700-900 zł. I będzie miał fajne auto, ładnie posadzone na glebie na markowym gwincie, toczące się na fajnych kołach i z większą mocą. I jeszcze zostanie 100-300zł żeby to opić. Żyć nie umierać :>
Rekomendowane odpowiedzi