julo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Może macie jakieś fajne propozycje gdzie sie wybrac na wczasy z roczym dzieciekiem ? Wyjazd autem raczej odpada a szkoda bo chętnie bym przetestował maszyne w dalszej trasie. W gre raczej wczodzi wyjazd zagraniczny. Może macie jakieś sprawdzone biura podrózy albo sprawdzony hotel. Warto szukać last minute ? Planuje wczasy na początek września. Myślałem o Chorwacji ale podnoć w tym roku bardzo drogo. W Bułgarii też ponoć jest fajnie. Może Grecja albo Turcja ? W Hiszpanii już byłem 2 razy i chciałbym raczej gdzieś indziej. Pewnie wielu z was już jest po urlopach więc moze sie wypowie.
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o Turcję to mogę polecić Hotel Bellis Koncernu Iberostar Klasy ***** http://www.iberostar.com/EN/-hotels/Iberostar-Bellis_3_144.html 50 metrów od morza, jeden basen kryty i 4 odkryte, masa sportów wodnych i plażowych włącznie z lataniem na spadochronie za motorówkami i takie tam. Piekny hotel, Obsługa . Bawiłem się wysmienicie
Gniady Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja z osmiomiesięcznym synkiem byłem na Rodos w grecji nie pisze o hotelu bo ciężko trafić do tego samego ,wieczorne spacery do póżna młody był zadowolony bo cicho i spokojnie chyba że pójdziesz na ulice dyskotek .Możesz pożyczyć auto za ok.35euro i zwiedzic wyspe .Ogólnie to polecam grecje .
Rekomendowane odpowiedzi