Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Keżor czyżbyś się bawił w Virtual Tuning??? Ja tez kiedys próbowałem ale nie za bardzo mi wychodziło chociaz pare fajnych autek zrobiłem. Fajna zabawa. Polecam
Gość Murzyn Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 do 4 to srednio pasuje :roll: ale kwestia gustu... wogole to w 1 kolejnosci trzeba zwrocic uwage na jakosc. Moj kuzyn kupil podobne w chromie do golfa4, na zdleciach wygladaly super, fotki podobnych juz zalozonych widzialem i tez extra efekt, natomiast to co zamowil okazalo sie tak tandetne ze az wyglada to na WT. szpary roznej grubosc, 3kat nie spasowany idealnie do drzwi, nierowne orobki plastiku itd. poprostu made in china
Gość rob Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 do 4 to srednio pasuje ale kwestia gustu... wogole to w 1 kolejnosci trzeba zwrocic uwage na jakosc. Moj kuzyn kupil podobne w chromie do golfa4, na zdleciach wygladaly super, fotki podobnych juz zalozonych widzialem i tez extra efekt, natomiast to co zamowil okazalo sie tak tandetne ze az wyglada to na WT. szpary roznej grubosc, 3kat nie spasowany idealnie do drzwi, nierowne orobki plastiku itd. poprostu made in china i tego najbardziej się obawiam :???: [ Dodano: 2006-08-13, 23:11 ] Mam takie foto z tymi lusterkami
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prosze jaka A4 nawet nie wiem czy mi się podoba mam jakoś mieszane uczucia oceńcie sami: http://audi.a4.tuning.patrz.pl/ ale to tak tylko na marginesie.
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prosze jaka A4 nawet nie wiem czy mi się podoba mam jakoś mieszane uczucia oceńcie sami:http://audi.a4.tuning.patrz.pl/ ale to tak tylko na marginesie. Nie no bez przesady. Jednym slowem kibel.
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Niby kible ale ciekawe jakby to wyglądało LIVE.
hhacek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prosze jaka A4 nawet nie wiem czy mi się podoba mam ja bym powiedzial ALE SYF!!!!!! znajac zycie to jest pewnie 1.6 !!!!!!!:):)
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mnie to przeraz jak on jest pomalowany to raz, dwa to cos na tylniej klapie co tak sterczy. Kola Spinery tylko, ze to nie bardzo pasi do Audi i do tego jesli juz spinery to powinny byc duze. Tylnie lampy tez kicha. Moze wydech by mi sie spodobal ale sadze troche za duzy. O gustach i guscikach sie nie dyskutuje.
Gość zdeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prosze jaka A4 nawet nie wiem czy mi się podoba mam jakoś mieszane uczucia oceńcie sami:http://audi.a4.tuning.patrz.pl/ ale to tak tylko na marginesie. kibel czy nie jedno trzeba przyznać w auto włożono sporo pracy o kasie już nie wspomne mnie osobiście to się nie widzi ale napewno na ulicach robi spore poruszenie jedni oglądają się z zachwytem, inni z przerażeniem zbyt ekstrawagancki PS.najwięcej negatywnie komentują Ci którzy nic nie potrafią zrobić :twisted:
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 PS.najwięcej negatywnie komentują Ci którzy nic nie potrafią zrobić zdeniu, mozesz jasniej??
Gość zdeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 po prostu nie toleruje prymitywnyh komentarzy KIBEL, SYF to świadczy tylko o ich autorach
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 zdeniu, wyrazilem sie jednym slowem wiec co sie czepiasz. Pytalem dlaczego niby Ci co negatywnie sie wypowiadaja nic nie potrafia??
Gość zdeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nie czepiam się nie twierdze że to jest ładne - kwestia gustu ale szacunek dla tego co to zrobił bo włożył w to sporo pracy, czasu i kasy a brak szacunku dla tych co potrafią to w prymitywny sposób wyśmiać czyt. nie uszanować czyjejś pracy a sami poza wyśmiewaniem nie zrobili nic np. w tym przypadku z własnym autem krytyka była jest i musi być ale pod warunkiem że będzie konstruktywna a nie szczeniacka mysle że teraz mnie już zrozumiesz
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a brak szacunku dla tych co potrafią to w prymitywny sposób wyśmiać czyt. nie uszanować czyjejś pracy a sami poza wyśmiewaniem nie zrobili nic np. w tym przypadku z własnym autem No zdeniu, ja troche zrobilem przy swoim. :mrgreen: Nie jest wiele bo niestety nie stac mnie na wiecej zmian ale zawsze cos tam. Postaram sie na przyszlosc inaczej wypowiadac na takie tematy.
Gość rob Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prosze jaka A4 nawet nie wiem czy mi się podoba mam jakoś mieszane uczucia oceńcie sami: http://audi.a4.tuning.patrz.pl/ PORAŻKA :shock:
wojtas-audi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 PS.najwięcej negatywnie komentują Ci którzy nic nie potrafią zrobić zdeniu, mozesz jasniej?? Straszne, nie sztuką jest spieprzyc auto :mrgreen:
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 I cos takiego znalazłem : [ Dodano: 2006-08-15, 19:23 ] i takiego to drugie to sama słodycz :mrgreen:
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 te zrobione są ze smakiem Sie wie :mrgreen:
Gość rob Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 z felami można przesadzić :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi