Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuning Optyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fakt ale najlepszy tuning to obniżenie fury i duże fele. To robi najlepszy efekt wiecej robić już nie trzeba no chyba że troszke koników dodać.

Opublikowano

nie mam zamiaru pisać epistoły, jak co poniektórzy koledzy by sobie życzyli :mrgreen:

ale dla mnie to auto to żenada :!:

Opublikowano

No tak ta sama albo bardzo podobna :mrgreen: no ale to równierz kwestia gustu jak widac jednym sie podoba innym nie. I dobrze inaczej było by nudno gdyby wszyscy tak samo myśleli.

Opublikowano

989e85376446a49em.jpg

f95f6522c2020cbbm.jpg

Opublikowano
z felami można przesadzić

te jest VT :) tak jak to p2hn9oiedfhdteuym.jpg

I cos takiego znalazłem :

to jest fajne. dziwne jest to że usunął chrom z grila a umieścił na lusterkach :) albo chrom look albo sport look jak dla mnie :) i szkoda że ma taki siatex w zderzaku nie na przykład czarny z takimi oczkami a'la kamei . i co to auto robi pomiedzy calibrami :?: :|

ale ogólnie to pikne

Opublikowano

Keżor masz racje gdyby to autko było moje to bym jedynie wyrzucił tą siatke z przedniego zdesia bo mi się ten zderzak bardzo z tym nie podoba. Trzeba by cos innego z tym wymyślić. Ogólnie autko spoko.

Ten Vt nawet ci wyszedł gratuluje bo wiem z doświadczenia że VT nie jest prosty.

Pozdro.

Opublikowano

a co powiecie, o rezaniu maski :mrgreen:

ace9bfdef7ac0dd4m.jpg

b1315a0f69fe19f1m.jpg

Opublikowano
a co powiecie, o rezaniu maski

looknij sobie autko Izy123 :)

a co do pytania to mnie sie podoba :) sam sobie zrobie jak wygram w totka :)

Opublikowano

Obrzydlistwo fuj

Opublikowano
sam sobie zrobie jak wygram w totka

nie to żebym Tobie żle życzył ale całe szczęście że prawdopodobieństwo wygranej to 1:13 983 816 :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Opublikowano

Nie wygląda to najgorzej...

Opublikowano
gzie mozna taki zderzak kupic???????????????

który :?:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie, nie wiedziałam gdzie to umieścić, więc tuning optyczny chyba najbardziej pasuje..

A więc zmieniam już koła letnie na zimowe.. i problem pojawia się w kołpakach.. Szukam czegoś interesującego na flegi (kołpaki/spinnery).. Szukałam na allegro i w innych sklepach internetowych.. Większość tego co mi się podobało było na 13-14"... Może pomożecie mi, i podsuniecie jakieś ciekawe adresy? Potrzebuję czegoś czego nie ukradną mi po 5 minutach na parkingu, co doda uroku niuni, no i nie będzie zbyt masywne... Czekam na Wasze rady, i z góry dziękuję! :smile:

Opublikowano
Potrzebuję czegoś [...] co doda uroku niuni

to napewno nie kołpaki ze spinerami :) i dlatego sprzedają 13,14" bo kupują je kołki z malanów,poldków itp po ful tjiningu.

ja proponuje kołpaki orginalne z OOOO. znalazłem na giełdzie jak nówki kołpaczki za 200zł koleś by zszedł jeszcze z ceny ale kase miałem odłożoną na płyte pod silnik :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja się wypowiem odnośnie wcześniejszych komentarzy - jeśli ktoś ma pomysł, plan i się za wykonanie tego planu wziął i zrobił to tak jak sam chce i jak mu się podoba to jedynie respect. Sam mam parę pomysłów jak zrobić auto i czy się to komuś będzie podobać czy nie - tak je zrobię (o ile finanse pozwolą :P)

Proponuję szanować czyjeś pomysły (oczywiście w granicach rozsądku) a nie, że jak coś nie trafia w nasz gust to od razu krytykować na całego i narzekać: "a ja bym dał progi od BMW X5" (total parodia, ale nie chcę nikogo urazić cytując jakąś ori wypowiedź) - Ty byś dał takie progi, ale ktoś chciał dać progi od Forda Transita, bo widocznie mu się podobały i stwierdził, że takie progi będą dobrze wyglądały w jego :a4fan:

I tyle ode mnie na temat krytyki...

Opublikowano

ten temat byl dawno i nie prawda. jak zaczniesz tjunink swojej z progami od transita z jednej i progami od X5tki z drugiej strony to sie pochwal w temacie moja A4 :polew: :polew: