wesoly Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tak jak w temacie może jest ktoś ze slaska to by mi pomogl z uruchomieniem tempomatu w mojej przełącznik przy kierownicy jest ??
pre_pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 przełącznik przy kierownicy jest ?? po lewej stronie kolumny powinny być dwie wajchy
RAZAS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 po jewej stronie masz dwie wajchy jedna od swiateł a druga od kierunkow powinien na koncowce tej drugiej byc przycisk,dopiero czy tempo.działa mozesz sprawdzic w trakcie jazdy
Gość nuti Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A ja sie podpinam pod temat kolegi, czy w wiązce jest już kostka pod tempomat i jak to sprawdzić
wesoly Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie zrozumielismy sie tzn zle sie wyrazilem. Przelacznik mam tylko nie wiem czy jest podlaczony a wedlug tego jak sie uzywa tempomat to nie dziala wiec sie chce dowiedziec czy jest ktos w stanie pomoc w uruchomieniu tego urzadzenia.
Rekomendowane odpowiedzi