Pawel1988 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam, mam taki problem , prawdopodobnie padła mi pompa paliwa i nie mogę uruchomić auta , czy może mi ktoś powiedzieć jak awaryjnie odpalić auto na gazie , zawsze gaz załączał mi się gdy silnik się troche nagrzał czy to może mieć jakis wpływ na to ze nie mogę go na gazie odpalić ? instalacja to KME. posiadam taką centralkę:
majkel_majki Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Też mam na pokładzie KME z tym przełącznikiem, o ile się nie mylę to żeby awaryjnie odpalić na gazie trzeba dwukrotnie wcisnąć przycisk.
Pawel1988 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dwukrotnie wciskać na przekręconym zapłonie i centralka da jakis znak ze sie załączy czy nie bardzo ?
ynterprajs Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 kolega ma tak ze ze trzyma wcisniety ten guzik i wtedy kreci!i jak kreci to po trzech sekundach slychac jak przlaczy i potem caly czas pali na gazie!i na odwrot zeby pezelaczyc na benz i samo wchodzi na automat!
Bogumił Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tak jak pisze ynterprajs - wciskasz guzik (trzymasz go ) i przekręcasz kluczyk w stacyjce - od razu przełączy się na gaz.
Rekomendowane odpowiedzi