Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Siemanko chce sobie kupic jakas maszynke do polerwoania .. elektryczna .. patrzylem na allegro jest strasznie duża rozpietosc cenowa .. zaczynajac od okolo 60 zł .. http://allegro.pl/item1186482661_polerka_samochodowa_polerowania_najtaniej.html coniektore .. okolo 200 zł .. schodza jak cieple buleczki .. http://allegro.pl/item1174785623_polerka_1400w_power_up_gratis_nakladka_i_tarcza.html pytam sie bo nie mam doswiadczenia .. co lepiej kupic .. ktos moze uzywa jakiejs .. ..
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l ta pierwsza za 60zl to sobie odpusc...wyglada jak jednorazowka a ta druga do wlasnego uzytku powinna w zupelnosci wystarczyc
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Tak jak Artur pisze,ta druga.Podpowiem Ci tylko że trzeba mieć wprawę aby używać polerki,bo można więcej szkody narobić i ponieść niepotrzebne koszta (przypalić lakier itd).Pozdrawiam.
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Autor nie no wiadomo .. cena o czymś świadczy .. .. ale pytam czy ktoś miał do czynienia z takim sprzętem .. tym za 50 100 150 zł .. ..
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l to i ja się podłączę :gwizdanie: Poręczna i łatwa w użyciu polerka samochodowa. Syntetyczna nakładka zapewnia długotrwały połysk. Urządzenie ma bardzo praktyczny uchwyt i wygodnie umieszczony włącznik. W skład polerki wchodzą: nakładka tekstylna, nakładka syntetyczna. Cechy: zasilanie 230V 50 Hz; obroty - 3400/min, moc znamionowa - 100 W, dysk polerujący o średnicy 240 mm. Waga ok. 2,75 kg. Warte to coś :?:
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Posiadam polerkę firmy Makita też o mocy 1400W.Na potrzeby domowe wystarcza.Może to lepsza firma .ale za firmę trzeba zapłacić więcej.
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Ja mam dużą kątówkę z regulacją obrotów i daje radę już 2 lata :kox: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 21:13_________________________________________________dodam, że mój ojciec sprowadza samochody i poleruje jakieś auto średnio co 2 tyg.
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Ja mam polerke einhell 3lata,made in china i daje rade,najważniejsze żeby miała płynną regulacje obrotów,ta piersza niema,i powinna wygodnie sie trzymać w recach,czyli coś w stylu tej drugiej.
Opublikowano 23 Września 201016 l miałem kiedyś taką badziewną taniochę i :gwizdanie:, szkoda mówic, już bym wolał ręcznie to zrobic
Opublikowano 30 Września 201015 l .. ja kupiłem "CraftMen-a" za 110 pln... niby 2400W a przy polerowaniu lamp przy 600 obr/min potrafiłem ją zatrzymać nawet przy lekkim docisku... czyli lipa i nie warto, nie wiem jak te za ok.200 .. może coś lepsze
Opublikowano 1 Października 201015 l kolego moge ci poradzic ze ta druga ma udar czyli nie przegrzejesz lakieru wiem bo ostatnio sam polerowalem pierwszy raz i wartodolozyc troche kasy i miec porzadny sprzet
Opublikowano 4 Października 201015 l Koledzy mam pytanko jakimi obrotami np nakładać wosk a jakimi polerować itp mam bosha kątówke z regulacją od 3000 tyś obr 800w i czy na najwolniejszych mogę cośkolwiek próbować polerować lakier lub lampy? dodam że mam trochę wprawy w szlifowaniu polerowaniu innymi urządzeniami np blachy ale i obróbka kamienia szlifowanie polerowanie więc moze lakieru bym nie przyplalił ale wole nie ryzykować bo spier...ć jest łatwo a pozniej człowiek sobie pluje że poj ch... zawracal sobie tym głowe zamiast oddać komuś kto sie na tym zna pozdrawiam