Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Po regeneracji wyświetlacza FIS....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Mam duży problem i nie mogę wyjechać z garażu :). Wypiąłem licznik i odesłałem do regeneracji wyświetlacz FIS. Po zamontowaniu wszystkiego na swoim miejscu. Kluczyk nie komunikuje się z immo(czy jakos tak) w każdym razie miga mi dioda od immo. i nie da się odpalić auta. :( , Mam tylko jeden kluczyk ori. już lekko zdezelowany. Nie mam pinu do niego. Jakie czynności muszę wykonać. POMOCY !!

Opublikowano

ciekaw jestem czy licznik który oddałeś do regeneracji fisa gosciu zwrócił ci ten sam a może inny a w twoim przypadku immo jest w liczniku

Opublikowano

ciekaw jestem czy licznik który oddałeś do regeneracji fisa gosciu zwrócił ci ten sam a może inny a w twoim przypadku immo jest w liczniku

Napewno jest to ten sam licznik jestem pewien na 100% Zastanawiam się natomiast czy to ja nie popełniłem błędu i czy to ma jakiś związek bo nie odłączyłem akumulatora przy wyjmowaniu i wkładaniu całości. Czy to ma jakieś znaczenie o czym napisałem.

CZY KTOŚ MOŻE POMÓC !!!!!!!!!!

Opublikowano

Napewno jest to ten sam licznik jestem pewien na 100% Zastanawiam się natomiast czy to ja nie popełniłem błędu i czy to ma jakiś związek bo nie odłączyłem akumulatora przy wyjmowaniu i wkładaniu całości. Czy to ma jakieś znaczenie o czym napisałem.

CZY KTOŚ MOŻE POMÓC !!!!!!!!!!

A może ten co naprawiał coś sknocił i wgrał nowy wsad z nowym pinem immo?

Opublikowano

Dzwoniłem do gościa nic nie zmieniał. Tylko wyświetlacz go interesował. Zamówiłem już kabelek do kompa. Program już ściągnąłem. Zobaczymy może coś wyjdzie w praniu. Tak czy siak jest to bardzo dziwna sprawa......[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 20:59_________________________________________________No to sprawa się wyjaśniła a właściwie nie.... :confused4: przyszedł kabelek podłączyłem się pod kompa zrobiłem automatycznego scana i zagadało :) Dzieki za pomoc :slina:

Opublikowano

ida daliscie za regeneracie wyswietlacza fisa? czeka mnie to juz od pol roku i zebrac sie nie moge :disgust:

Opublikowano

uuu to taniocha bo cos ostatnio widzialem na allegro ze 400 zl teraz taki bajer kosztuje, dasz jakis namiar? thx :good:

Opublikowano

to jeszcze zależy czy masz wypalone poszczególne pixele czy całe linie. ja miałem tak że całe linie nie świeciły i dałem gościowi cały licznik. on to rozebrał cośtam pokleił i śmiga. tel nie wiem czy jeszcze aktualny ale spróbuj - poszedł na PW

Opublikowano

Krzychold zajmuje się naprawą wypalonych linii, naprawa polega na wymianie kleju, bierze stówkę + koszt odesłania (w moim przypadku 13 zł). Udziela rocznej gwarancji. Jego strona: http://aceef.pl/

Jeśli fis przygasa to tylko wymiana całego wyświetlacza na nowy.