Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5 1.9 TDi AFN] Asia na 18" RS6 - potrebna porada:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie mam wrazenie ze mniej bo mialem juz prawie pusty zalalem 30L i jest na pierwszej kresce od srodka...

Opublikowano

Ośka ma zbiornik 62 litry a Quattro 60 litrów. Po pierwszym zapaleniu rezerwy wchodzi ok 53.5 - 54 litra.[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2007, 07:45 _________________________________________________A wogóle to odszukaj swoje auto na tej stronce i sobie to wydrukuj:

http://www.audi.de/audi/de/de2/gebrauchtwagen/vorgaengermodelle/a4/limousine.html

Opublikowano

Ładniuśka Ta A4. A środeczek to już szczególnie.Ja bym zmienił na początku migacze na sreberko i alufelgi, a potem sie zastanawiał nad xenonami czy chromem. Dobrą sztukę znalazłeś. :thumbup:Napisz czy sprowadzona czy krajowa? Bo wygląda na sprowadzona. I czy sam sprowadzałeś czy przez "kolege"? Jak przez kolege to może go polecisz innym forumowiczom skoro dobre bryki sciąga. :oklaski:odp:)

Opublikowano
  • Autor

odnosnie zmian to beda w pozniejszym czasie, mam zamiar kupic chromowane 17" i razem z nimi gleba i ciemne szybki. a jesli chodzi o auto to kupilem od goscia z poznania ktory sciaga auta ze szwecji w swietnym stanie.

Opublikowano

A możesz podać do niego namiary? możesz powiedzieć ile za nią dałeś? poniżej 22 tys. bo rozumiem ze to 98 r.

Opublikowano
mam zamiar kupic chromowane 17"

Nie popełniaj tego błędu i kupuj originalne Audi najlepiej od "S-ki"

Opublikowano
  • Autor

dlaczego uważacie ze chromy(felgi) to blad?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem chromy są dobre tylko w amerykańcach i to w rozmiarze od 20" w wzwyż :decayed: z Audi moim zdaniem nie ma co kombinować i kupić ładne ori lub inny wzór jakiejś dobrej firmy (np. OZ, MAM... :naughty:) pozdro :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

tez wlasnie tak myslalem, ale zawsze chcialem miec chromy:) ale mam jeszcze sporo czasu na wobor felunku...

Opublikowano

ja doradzam ori audi bo jednak ori sa duzo mocniejsze niz jakies firmowki. ori masz i masz a jakies felgo firmowe to pogniesz je na dolkach

Opublikowano

no to beta by sie ladnie na nich prezentowala ale audi...raczej nie![br]Dopisany: 06 Wrzesień 2007, 18:54 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item230786263_orginalne_alu_felgi_do_audi_a4_rs4_a6_rs6_a8_s8_18.html

chciales chromy kolego sa tylko nie wiem czy to chrom czy polerka ale pieknie wygladaja

Opublikowano
  • Autor

stork ale te fele sa za***iste, takie jakie mi sie widza czyli mieszanka czarnego lub grafitowego koloru z polerka lub chromem. szkoda ze nie mam teraz sianka bo bym je chyba brał:)[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2007, 22:08 _________________________________________________wiem ze tu nie powinienem na ten temat ale powiedzcie czy te felgi nie sa piekne??

http://moto.allegro.pl/item230481902_piekne_alu_do_vw_nowe_18_calowe.html

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

musze poszukac moze znajde takie 17 to bede haappyyyy:)[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2007, 08:43 _________________________________________________sory ze nie ma nowych zdjec, beda niedlugo:)[br]Dopisany: 23 Marzec 2008, 12:25 _________________________________________________jak obiecywałem sa nowe fotki, mozecie ocenic jak mi to wyszło:)

Opublikowano

Pięknie :wink4: Fajne te felgi i ogólnie malinka jeszcze tylko valeło na przód i będzie kox :kox: a na tył może diodowe? :gwizdanie: Fajne są do sedana :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no valeło kiedys beda ale na tyl diodowe czy jakies leksusy to mi sie nie widza, wole orginalne, nie wydaje wam sie ze z tylu troszke za wysoko stoi czy tylko ja jakis nadwrazliwy jestem?:)

Opublikowano

ukradles mi felgi :( ja je chcialem kupic jak zjade te opony i mam na to dowody....

eh .. super :( ja ich nie mam i teraz ci za zazdroszcze

najlepsze felgi jakie sa wg mnie :kox:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 21:56 _________________________________________________ooo wlasnie przeczytalem ze sa na sprzedaz.... napisz pw za ile i jaki stan i czy z oponami i czy w gre wchodzi wymiana?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

strzasznie mi przykro ze ci je ukradlem ale kto pierwszy ten lepszy:)[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2008, 09:14 _________________________________________________Dorzucilem jeszcze pare fotek.

p.s zalozylem temat w dziale zawieszenie, spytam sie tez tutaj. Zalozylem springi uzywane -40mm, mierzylem stan przed i po i tyle gdzies wychodzi ale jak zalozylem 18" to mam wrazenie ze tyl stoi jakos za wysoko jak na -40mm. Co sadzicie??[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2008, 19:23 _________________________________________________zrobilem dzisiaj fotke z innej perspektywy:)[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2008, 19:00_________________________________________________wrzucilem pare nowych zdjec, prace dostalem nowa wiec modyfikacje jakies za jakis czas planuje wiec jak cos sie zmieni dodam zdjecia:) a tak poza tym to Szcesliwego Nowego Roku wszystkim forumowiczom:)

Opublikowano

nooo kolego felunek konkret :kox: wielu z Was pisze o felgach od eski a mnie sie one juz opatrzyły :tongue4: tak trzymać :good:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dodałem troche nowych fotek i pytanie, wiec jesli mozecie to pomozcie, thx:D