media1988 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam oto mój Seat Toledo II 1.9 TDI 110 KM . Auto sprowadzone z Niemiec od kobiety przebieg 185000 rocznik 2001 Wyposażenie 4x el.szyby 4x poduszki airbag czujnik deszczu Climatronic sportowe zawieszenie centralny zamek wspomaganie kierownicy immobiliser 8 głośników wskaźnik temp zew halogeny lusterko fotochromowe Skórzana trój ramienna kierownica ABS komputer pok
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jak na toledo to nie źle, chociaż nie toleruję zbytnio tego auta ładną felgę na początek załóż. przednie prawe drzwi coś mi odcieniem nie pasują...
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 myślałeś o pomalowaniu tylnej dokładki i listew bocznych w kolor? a przedni zderzak od leona top sport albo od cupry? dodatkowo ładna felga i będzie git :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 podstawowa zaleta: brak problemów z zawieszeniem jak coś puka to wymieniasz tulejki - całość pewnie z 200zł i następne 200tys km spokój
karol24 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 zanim kupiłem moją "superA" oglądałem takie Toledo (czarne), przejechałem się i już byłem na tak ale... moja Ania mnie zapytała "a jak wózek dla dziecka tam włożysz?" :confused4:taka minę właśnie miałem, porażka z tą tylną klapą
ranyjulek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przednie prawe drzwi coś mi odcieniem nie pasują... A mi tylne prawe Ale autko całkiem przyjemne i więcej przydatnego ustrojstwa niż u mnie
SKIBA29 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ładnie się prezentuje. Kiedyś chciałem kupić Seata, ale ktoś był szybszy i mnie uprzedził.
Rekomendowane odpowiedzi