Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALG] Moje 2.8 V6 po hamowaniu :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do naszej wczorajszej dyskusji 1.8t a 2.8V6 itd. zbiegło się to jakoś z moją wizytą na hamowni.

Wyniki cóż myślałem, że będzie kicha a jak zobaczyliśmy wynik wyglądaliśmy tak :shocked:

Auto ma 10 lat , na liczniku 170tys, ale biorąc pod uwagę wycieki oleju silnik może mieć koło 300tyś.

Seria 193Km, wyszło 194 :polew:

h1.jpg

h2.jpg

Mam tylko pytanie gdzie moje 39NM (seria 280) :thumbdown: ??

Jeśli mogę prosić o wypowiedź kogoś obeznanego z tematem będę wdzięczny :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tam nie wiem gdzie ci ubylo ale widze ze konkretna hamownia! Wszystko elegancko napisane a nie jak w v-techu robilem to nie wiadomo czy to ma kolach czy na silniku wyszlo mi 111 koni a stan silnika jest idealny wiec cos nie tak a na twoim miejscu bym sie cieszyl i nie myslal o tych nm :)

Opublikowano

Nie dosc ze dobrze zhamowane to jescze tanio w vtech 150zl oska;/

Opublikowano

Gugas no co trzeba cos z tym fantem zrobić hmm niutow nie ma to moze sie okazać najgorsze trzeba autko sprzedac :-) :polew: nie no tak powaznie moze to i dobrze ze niutow nie ma bo tak to bys mnie objechał hahaah kurde mussze sie uspokoic teraz napisze powaznie - sprawdz moze na innej hamowin - bo hamowania hamowni nie rowna

Opublikowano

Mam tylko pytanie gdzie moje 39NM (seria 280) :thumbdown: ??

Może wykop sterownik i odkurz go to wróci moment :polew: ale to myśl zakrapiana wódą uffff :confused4:

:polew:

Opublikowano

Hehs jakbym miał teraz sprzedawać to już bym na eSe zamienił, aleeee szkoda mi pół roku pracy włożonej w autko więc pojeżdżę aż się rozpadnie :polew: Dzo Dzo następnym razem spróbuje bez żony i bagaży to może niuty nie będą mi potrzebne :tongue4:

Ja mam głowę zamgloną piwem od wczoraj, więc Motor spróbuje w formie piosenki

Wykop sterownik

Wykop sterownik

i odkurz sterownik :D

Jak go bedziesz tak gazował jak na zlocie w Kaletce to długo nie bedziesz musiał czekać na to rozpadniecie :polew:

Duży pozytyw, ze kuce nie poszły w las tylko dalej chodzą w zaprzęgu :quattro:

Opublikowano

Spoko, juz my mu wytlumaczylismy, ze tak sie nie robi sie :polew:

Opublikowano

taki momenick na dole to za***ista sprawa. A jeszcze jakby cos takiego dmuchnal to bylaby za***ista zabawka

Opublikowano

widocznie taki urok tych silników, mi ubyło 44 Nm :evil:

Opublikowano

widocznie taki urok tych silników, mi ubyło 44 Nm :evil:

kurcze , z czystej ciekawosci tez bym podjechal na hamownie.

Opublikowano

Słyszałem , że koników też Ci sporo uciekło. Wydech , przepływomierz ?? Udało Ci się coś odzyskać do poziomu serii ?? :a4fan:

uciekło, uciekło :evil: ale machnąłem rękę na to wszystko, to co jest w zupełności mi wystarczy ;)

na razie :afro:

Opublikowano

gugas, a mnie bardziej dziwia przelozenia skrzyni w twoim alg niz sam wynik, to ze 10-letnie auto nie trzyma 100% serii mozna sie bylo spodziewac.

jak mniemam robiles pomiar na 4-rce, przy obr. ~3300 masz 103 km/h, a przy ~6500 - 203 km/h .... u mnie w ack przy tych obrotach mam adekwatnie ~ 115 km/h przy 3300 i ~225 km/h przy 6500 ......

i teraz maly zonk, czemu auta z tego samego roku z teoretycznie tym samym silnikiem maja calkiem inne przelozenia skrzyni ;o