moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam, nie mam za bardzo czasu zeby siedziec na forum bo mam ograniczony dostep do netu a szukam watku o zamianie głosników z przodu na 16 centymetrowe... bylbym wdzieczny za link..jesli takie cos bylo... pozdrawiam
grzybek26 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 siemanos do zmiany glosnikow na 16.5 potrzebne ci sa pierscienie z mdf i tyle reszte mozeszjuz zrobic sam [br]Dopisany: 31 Sierpień 2007, 17:08 _________________________________________________[url=http://www.powe.com.pl/product_info.php/cPath/36/products_id/246 link
KrzyHo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Te pierścienie to są do B6 a nie do B5 pisze że Audi od 01r. czyli to B6. Nie wiem czy wejdą ci takie głośniki musisz sprawdzić, a jak ci wejdzie to dystans trzeba będzie zrobić, najlepiej z MDF.
Krycha Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W grę wchodzi robionie własnego dystansu mdf lub przerabianie boczka poprzez kupno panela. Innej opcji nie ma.
KrzyHo Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 Najlepiej zrobić własny panel, ale nie wiem jak z całym panelem czy nie trzeba go troszkę od wewnątrz przerobić.
Rekomendowane odpowiedzi