OnasiS Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Folia 3M na dekorach wygląda rewelka. Na żywo daje dużo lepszy efekt niz na zdjęciach. Mam zrobione u Siebie i jestem zadowolony. Polecam. A jak piszecie , jak sie znudzi to poprostu sie ja zerwie i po kłopocie
reikeb Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja kupiłem folie na allegro tak z ciekawości aby zobaczyć jak to wygląda, szczeże mówiąc nawet fajnie tylko trzeba sie troche pogimnastykować aby zaogrąglenia w miare wyszy Dziś okleiłem panel od lewarka i wyszło tak: Jeszcze sie zastanawiam zby do tego panel dzie jest radio i klima okleić, tylko ciekawe czy bedzie to w miare sie prezentowac
aju Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Jeszcze sie zastanawiam zby do tego panel dzie jest radio i klima okleić, tylko ciekawe czy bedzie to w miare sie prezentowac
reikeb Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Hehee czyli mam rozumieć że to nie jest dobry pomysł ok
Rekomendowane odpowiedzi